.

Лили Райнхарт с боб

Скъси косата

Ивета Иванова
Лили Райнхарт с боб
Снимка: БГНЕС

Лили Райнхарт изненада феновете си, като се показа с нова прическа.

 

Явно с настъпването на новата година, актрисата е решила да направи свежа и забавна промяна във външния си вид. Преди дни тя показа в Instagram Stories, че вече е с по-къса коса и прическа тип боб.

 

Русата коса на звездата стига до рамото, тя е без грим и позира с тъмносиня тениска. Някои фенове забелязват, че гривата на актрисата не само е по-къса, но и леко изсветлена.

 

През лятото на 2021 година Лили призна, че битката с депресията я изтощава. Тя има проблеми с психичното здраве от 11 години и на моменти се чувства като победена.

 

"В някои дни чувствам, че наистина съм победена от моята депресия. Това е изтощителна битка, която водя от 11 години и в някои дни, като днес, това може да е непоносимо. Това е напомняне за моите приятели войни, че е ОК да имаш дни, в които повече не искаш да се бориш. Не трябва да се оправдавате за психическото си здраве пред никого. Направете себе си приоритет, когато е нужно, оставете си време за почивка. Обградете се с добри хора, с високи вибрации. Но помнете, че винаги си струва да се борите за себе си. И утре може да е толкова красив ден", написа тя в Instagram Stories.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...