.

Лавандулов маникюр - хит за пролетта

Много модерен цвят

Ивета Иванова
Лавандулов маникюр - хит за пролетта
Снимка: Pixabay/Mountainbeehive

Нова тенденция превзема света на маникюра тази пролет.

 

С идването на по-топлото време, по-дългите и слънчеви дни, цъфтенето на дърветата и появата на повече цветя, е време да заложим и на нещо по-свежо и нежно за ноктите.

 

Става дума за маникюр в цвета на лавандула.

 

Лавандуловото лилаво беше истински хит на модните седмици в Ню Йорк и Париж, които представяха актуалните дрехи и аксесоари за пролетта, пишат от "Pop Sugar".

 

Освен това, знаем, че цветът на 2022 г., според института "Пантон" е Very Peri - синьо-лилав нюанс или наситено лавандулово синьо.

 

Затова през пролетта ще е истински хит да заложите на лавандуловите нюанси за ноктите - ще сте в тон с някои от цветята и дръвчетата навън, ще изглеждате мили и сладки, както и в крак с тенденциите.

 

Светлолилавото преобладава на ревюта на много известни дизайнери в последните месеци, така че вече ще превземе и света на маникюра.

 

"Лавандуловото винаги призовава чувството за пролет за мен. Това е спокоен цвят", казва Ел Герщайн, маникюрист на знаменитости, пред изданието.

 

Маникюристката Джули Кандалек пък казва, че този цвят е много подходящ за ноктите, тъй като се носи лесно и отива на почти всичко. Според нея, той е неутрален, но в същото време не е скучен, и намеква за някакъв ентусиазъм, както и за динамика.

 Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...