.

6 тенденции в чантите за есента

Ето кои са те

Ивета Иванова
6 тенденции в чантите за есента
Снимка: Pixabay/OlcayErtem

Есента е тук и е време да помислим с какви аксесоари ще изглеждаме най-стилно. Чантите са неразделна част от нашата визия през всеки сезон. Какви са тенденциите при тях през есента? Вижте най-хитовите модели, според американския "Cosmopolitan".

 


Графични чанти

 

Определено, ако носите такава чанта, тя ще бъде в центъра на вниманието! Става дума за малки, средни или големи чанти, по които има бродирани или изрисувани геометрични фигури (триъгълници, квадрати, кръгове, правоъгълници) или други средства на графиката - линия, щрих, петно. Най-ефектно е, ако се съчетаят различни фигури и цветове на един модел.

 

Снимка: Pexels/Tim Douglas 

 

Чанта в чантата

 

Много хитова тенденция, която отдавна не е завладявала пазара! Купете си чанта, на която да е закачена друга чанта. Например, на голяма чанта може да бъде закачена по-малка чанта с подобни шарки и форма. Или на малка чанта да бъде закачено миниатюрно портмоне. Така определено ще имате място за всичките си вещи. А с такъв тип чанта - няма как да не изпъкнете!

 

Снимка: Pexels/Daniel Adesina

 

Огромни чанти

 

Големите чанти винаги се завръщат през есента и зимата. Става дума за наистина огромни дамски чанти, които наподобяват сак за пътуване. Заложете на най-големите чанти, които намирате на пазара! Така имате място за гримовете, лекциите, работни документи, книга, бутилки, пакетчета с храна и т.н. А и дори не ви трябва допълнителна чанта, ако отивате на екскурзия за ден. Залагайте на червено, черно, кафяво, синьо.

 

Снимка: Pexels/Parascheva Capatina


Чанти без дръжки

 

Ако големите чанти не ви харесват, имате късмет. Миниатюрните чанти също ще са на мода, но има една особеност. Трябва да купите такива без дръжки и верижки. Става дума за малка чанта, която държите с пръстите си, а не която виси на рамото или около кръста. Такива чанти се носят на балове, сватби и др. официални събития, но сега превземат и ежедневието. Може да ги носите и на разходка, и на кино, на кафене, а защо не и на работа.

 

Снимка: Pexels/Jeff Denlea

 

Раница

 

Раниците също се завръщат! Не ги използвайте само за походи в планината и екскурзии! Смело може да носите раница вместо дамска чанта. Има всякакви размери раници, а някои са лачени и малки - и стоят елегантно - комбинират се със стилни тоалети. Разбира се, ако заложите на класическите големи раници, пък ще може да поберете голяма част от вещи. Може да купите и плетени, и кожени раници.

 

Снимка: Pixabay/Johnny_Harvester

 

Чанти с перушина

 

Те са хит вече от няколко години. През есента на 2022 г. тази тенденция се запазва. Купете си малки или големи чанти, украсени с перушина, пера или мъх. Меки и удобни са, а и са по-подходящи за студените сезони.

 

Снимка: БГНЕС


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...