.

5 тенденции в дрехите за есента

Ето на какво да заложите

5 тенденции в дрехите за есента
Снимка: Pexels/Yan Krukov

Лятото мина неусетно, есента вече е тук и е време да подменим гардероба. Все още не е подходящо да слагаме дебелите зимни якета и палта, но определено ни трябват по-плътни и дълги дрехи. Какви ще са модните тенденции през красивия сезон? Вижте какво посочват от американския "Cosmopolitan".

 


Прозрачни дрехи

 

Прозрачните рокли и потничета бяха голям хит през лятото и явно тази тенденция се запазва. Приберете най-тънките прозрачни топове и рокли, но продължавайте да залагате на есенни прозрачни рокли, поли, панталони, блузи с дълъг ръкав и т.н. Широките прозрачни панталони и поли са голям хит за есента. Така че отново ще сте секси и привлекателни.

 

Снимка: Pixabay/antonytrivet

 

Цикламено

 

Барби модата или розовите дрехи се завърнаха през лятото, а през есента преминаваме към малко по-тъмна багра, но също толкова весела и забавна - цикламеното. Дрехите в цикламено са абсолютен хит сега. Заложете на цикламени шлифери, сака, тениски, панталони, блузи, рокли с дълъг ръкав, чанти и кожени якета. С тях изглеждате слънчеви, лъчезарни, модерни, изпъквате и винаги се забелязвате.

 

Снимка: Pexels/Victoria Borodinova

 

Корсети

 

Бюстиетата и корсетите превземат есента. В началото на сезона и в по-топлите дни може да излизате само по тях, комбинирайки ги с дънки, панталони, поли. После също не се отказвайте от тях - просто слагайте сака, кожени якета и шлифери. Роклите без презрамки (с горна част като корсет) също са хит за есента. С корсети и бюстиета изглеждате много стилни, елегантни и те са подходящи за официални събития.

 

Снимка: Pexels/Victoria Borodinova

 

Големи палта/палта с шарки

 

Палтото ще е звездата на есента. То трябва да е тази част от тоалета ви, която изпъква най-много. Особено, когато стане по-студено и няма как да сте навън без връхна дреха. Залагайте на големи, обемни палта, например. На такива с пух, с голям и интересен колан, на такива с различни шарки и багри, с флорални мотиви, ресни или дори брокат. Може да заложите и на карирано палто с много широки ръкави. Колкото по-причудливо е палтото, толкова по-добре.

 

Снимка: Pixabay/Surprising Shots

 

Изрязани дрехи

 

Това е тенденция, която също се запазва от лятото и пролетта. Хубаво е да заложите на блузи и рокли, по които има отвори и изрезки - към корема, към хълбоците, към рамената, над или под гърдите, на гърба и т.н. Колкото повече изрезки има и колкото повече кожа се вижда, толкова по-хубаво. С тях изглеждате секси, уверени, елеганти и са подходящи за официални събития.

 

Снимка: Pixabay/polocanon7d


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...