.

4 модни тенденции за празничния сезон

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 модни тенденции за празничния сезон
Снимка: Pixabay/miasuvorina

Сезонът на празниците е тук!

 

Както знаем, през зимните месеци има много именни дни, банкети за Коледа, коледни базари, новогодишни партита, а през февруари празнуваме и Свети Валентин. През зимата не можем да излизаме на прекалено дълги разходки в парка, защото е студено, и повечето хора предпочитат да ходят на заведения и барове.

 

Във всички тези случаи трябва да сме с по-официални дрехи и в крак с тенденциите. Ето кои дрехи са хит за празничния сезон, според "Pop Sugar".

 


Диско мода

 

Диско ерата е на почит през зимата. Много ретро тенденции се завръщат през последните години и диско стилът е сред тях. Това значи да носите лъскави и блестящи дрехи. И най-вече такива на пайети. Може да заложите на лъскави пуловери, рокли на пайети, чанти с верижки през рамо, чанти на пайети, златисти и сребърни аксесоари и обувки, дори на бляскави палта. Металическите цветове са хит сега. Колкото повече блясък, брокат и пайети, толкова по-добре.

 

Снимка: Pixabay/Victoria_Watercolor

 

Перушина

 

Експлозия от перушина! Направете този избор и няма да сбъркате. Перушината отново е на мода и тя може да е на всичко - на ръкавите на якетата и блузите, на роклите, в края на панталоните, на чантите, дори на пижамата и бельото. По-смелите дами дори залагат на боти и ботуши с перушина.

 

Снимка: iStock/pavlyukv

 

Изрезки и украшения 

 

Това не е нещо ново. Дрехите с изрезки станаха голям хит още през 2021 г. И през зимата продължават да е така. Ще сте много елегантни, стилни и сексапилни, ако заложите на секси блуза с изрезки или на рокля с изрезки. Изрезките може да са на гърба, около рамената, около коремчето и хълбоците и т.н. Но ще е още по-оригинално, ако около изрязаните части има украшения - мънисто, копчета, кристали, бижута, фигурки и т.н. Така определено правите впечатление.

 

Снимка: Pixabay/6493990

 

Роза

 

Флоралните мотиви са абсолютен хит през празничния сезон. Но не какви да е, трябва да заложите на дрехи с роза. Те стоят много елегантно и създават празнично, романтично настроение. Нека розата не е нарисувана върху плата, по-скоро да е като отделен аксесоар. Може да има роза от плат върху червените палта и шлифери, върху официалните блузи и върху вечерните рокли. Някои дори носят корсети във формата на роза. Колкото по-голяма е розата, толкова по-добре. Комбинирайте дрехите с роза с официални обувки на висок ток.

 

Снимка: iStock/Slava_Vladzimirskaya


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
tova s rozite ne sum go i predpolagala
Страница 1 от 1