.

5 хита в маникюра за зимата

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 хита в маникюра за зимата
Снимка: iStock/DGM007

Зимата наближава и скоро официално ще е тук. А както знаем, когато идва нов сезон, идват и нови тенденции в света на красотата. С какъв маникюр ще блеснете през зимните месеци? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Емералдово зелено

 

Зелените нюанси са хит още от миналата есен. През тази есен електриковото зелено и зеленото емералд станаха истински хит. Първият тон е по-светъл и вече няма да е толкова актуален, но втория остава хит през зимата. Заложете на зелено цвят емералд и ще изглеждате много стилни. Този цвят е наситен, говори за уют и топлина. А и напомня на елхите - символ на зимата.

 

 

Цвят слива

 

Още един наситен цвят, който ще е истински хит при маникюрите. Заложете на лилаво, но не тъмно, а по-скоро смесица между червено и лилаво. Или цветът, който напомня на наистина узрелите сини сливи (когато те вече имат червени и лилави нюанси). Тъмните цветове са подходящи за зимата, но този е и празничен, не е прекалено рязък и не навява тъга.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Блестящи нокти

 

Ако следите модните тенденции, знаете, че дрехите с пайети, брокат и блясък са истински хит през тази зима. Както и бляскавите сенки и очната линия с кристали. За да сте в тон с дрехите и грима за очи, заложете и на бляскав лак. Може да е бял с отблясък, за да напомняте на снежинките. Или да е лак с холографичен ефект - така се съчетават цветовете на дъгата и имате наистина празнична визия.

 

Снимка: iStock/Maria Demchenko

 

Цвят червено вино

 

Няма как да не свържем зимата с червеното вино или греяното малиново/боровинково вино на коледните базари. Тъмночервеното и виненочервеното са класики, що се касае до маникюра. Заложете на тези нюанси, те са тъмни и стоят прекрасно за официални събития. Освен за виното, те напомнят и за костюма на Дядо Коледа, както и червените коледни бастунчета, топки, гирлянди и т.н.

 

Снимка: Pexels/Brigitte Tohm

 

Бяло/сметана

 

Феновете на класика може да заложат на бял маникюр за зимата. Ще сте в тон със снега навън, а и бялото е наистина изискано. Може да заложите и на мръснобяло, цвят сметана, светлорозово с бели снежинки и т.н. Белият лак е подходящ за официални събития, работа, училище, зимни разходки и пързаляне с кънки.

 

Снимка: Pexels/freestocks.org


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...