.

6 хита в бижутата за пролетта

Вижте кои са те

Ивета Иванова
6 хита в бижутата за пролетта
Снимка: iStock/nicoletaionescu

Пролетта е тук и е време да разнобразим визията! Махнахме дебелите шалове, якета и ръкавици и бижутата отново са на показ! Време е за смели, шарени и забавни избори. Ето какви са тенденциите при бижутата през сезона, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Дълги обеци

 

Чудесен период за смели тенденции! Ако искате да сте дръзки, да се забелязвате и да изглеждате уверени в себе си, изберете наистина дълги обеци. Става дума за такива, които стигат поне до рамото. С тях няма как да не привлечете вниманието, а и са страхотно допълнение към тоалетите.

 

Снимка: iStock/inarik

 

Сребро

 

На почит през сезона ще бъде среброто. Залагайте на всякакви сребристи обеци, пръстени, колиета, гривни. Малките сребърни халки са хит при обеците, а що се отнася до колиетата - ще е чудесно, ако висулката е сребърно сърце или сребърна звезда, например. Сребърните бижута ви правят елегантни и стилни.

 

Снимка: iStock/brian1974

 

Перли

 

Още една вечна класика! За пореден път перлите са истински хит. Залагайте на дълги обеци с перли, на перлени огърлици, чокъри и гривни с перли. С тях постигате ретро визия, като героиня от стар филм сте! Тези бижута стоят много изискано и са идеални за официални събития.

 

Снимка: iStock/robstyle

 

Миди и камъни

 

Лятото още не е дошло, но морските бижута вече са хит. Не се притеснявайте да залагате на гердани и гривни с черупки от миди, котви, морски звезди, фарове, рапани и т.н. Те са много модерни, с тях изглеждате свободолюбиви, весели и готови за приключения, а и стоят много арт. Може да залагате и на естествени камъни. Тези бижута ви правят слънчеви и лъчезарни.

 

Снимка: iStock/JR Slompo

 

Цветя

 

През зимата видяхме, че розите се превърнаха в истински хит за роклите и всякакви тоалети. Сега тези цветя остават на почит, но ще са актуални и при бижутата. Както и всякакви други цветя. Може да се снабдите с колиета с рози, обеци с детелинки, пръстен с маргаритки, гердани и гривни с ралични цветя. Така определено сте в тон с пролетта, когато във всеки парк и във всяка градинка е пълно с цветя. А и изглеждате жизнерадостни.

 

Снимка: iStock/Tarzhanova

 

Гривни белезници

 

Забравете за малките и нежни гривни! През тази пролет на почит са смелите тенденции, така че заложете на обемни, масивни, огромни и дебели гривни, които изглеждат като белезници около ръцете ви. С такива бижута винаги се забелязвате, изглеждате уверени и модерни.

 

Снимка: iStock/iconogenic


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...