.

5 хита в маникюра за пролетта

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 хита в маникюра за пролетта
Снимка: iStock/Aleksandr Rychagov

Пролетта настъпи, което значи, че е време за промяна и свежи идеи. Ще прекарваме все повече време навън с близки и приятели, и е хубаво да блеснем с ефектен маникюр. Какви са тенденциите при него през топлия сезон? Вижте съветите на американския "Cosmopolitan".

 


Кобалтово синьо

 

Вече стана ясно, че този цвят ще е голям хит за дрехите и аксесоарите през пролетта. Това се пренася и върху ноктите. Изчистен маникюр в кобалтово синьо е идеален вариант за сезона. Цветът не е нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен - забелязвате се с него, но не е крещящ. Освен това, този изчистен и по-семпъл маникюр е прекрасен вариант за официални събития.

 

Снимка: Pixabay/Engin_Akyurt

 

Флорални нокти

 

Това е нещо очевидно. Пролетта се свързва с цветята, събуждането на природата, красивите градинки, пълни с разлистени дръвчета и цветчета. Бъдете в тон със сезона и заложете на класиката за него - флорален маникюр. Наблегнете на нежните, изтънчени дизайни. Нека се използват светли цветове - бебешко синьо, светлорозово, ментово зелено, бледожълто, бледолилаво и т.н. Цветята да са фини и старателно изрисувани. Така постигате страхотна ретро визия.

 

Снимка: Pixabay/Alehandra13

 

Светлозелено

 

Зеленият цвят е хит още от есента на 2021 г. и скоро това няма да се промени. През студените месеци залагаме на по-тъмните му нюанси, но сега е ред на светлозеленото. Така отново сте в тон с природата навън - разлистените дървета, младата тревна покривка и т.н. Освен това, световните дизайнери вече споделиха, че зеленото лайм ще е хит за дрехите през пролетта. Комбинирайте такива тоалети с маникюр в електриково зелено. Той стои много свежо.

 

Снимка: iStock/DevMarya

 

Нокти с бижута и камъни

 

Тази тенденция е за по-смели дами. Ако искате да изпъкнете с маникюра си и винаги да се забелязвате, заложете на нокти, украсени с бижута, диаманти и камъни. Грапавите и причудливи текстури са хит при ноктите за пролетта. Може по ноктите да има вериги, скъпоценни камъни, мини обеци и т.н. Залагайте на златисти, сребристи и бели накити.С такъв маникюр изглеждате уверени в себе си.

 

Снимка: iStock/Michael Edwards

 

Лимонадено жълто

 

Това също е един от цветовете на пролетта! Когато слънчевите лъчи се забелязват все по-често, но още слънцето не е толкова жарко и огнено, като през лятото. Освен това, в градинките и парковете е пълно с цветя в светложълто. Пастелното жълто е свеж цвят, не прекалено искрящ и се комбинира страхотно с други светли цветове. С такъв маникюр изглеждате весели, лъчезарни, слънчеви, игриви. Хейли Бийбър скоро заложи на този цвят за ноктите.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...