.

6 хита в банските за лятото

Ето кои са те

Ивета Иванова
6 хита в банските за лятото
Снимка: iStock/alexandr_1958

Лято 2023 г. е на прага ни и е време да планираме ваканциите. Много хора с нетърпение очакват ходенето на море, плажните слънчеви дни, партитата край басейна и брега. А с какви бански ще направим истинско впечатление през това лято? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


С презрамка само на едното рамо

 

Независимо дали става дума за цял бански костюм, за боксерки и горнище тип спортен сутиен или изрязан бански от 2 части - бикини и горнище, ще е много оригинално горната част на банския да е само с една презрамка. Нека едното рамо е напълно голо. Такъв тип асиметрични бански костюми са голям хит сега и с тях сте нестандартни, различни.

 

Снимка: iStock/puhhha

 

Изрязан бански

 

Това е избор за смели и дръзки дами. Сега е времето да изпробвате изрязани и минималистични бански. Колкото по-малко плат, толкова по-добре. Може да се сдобиете с изрязани бикини с висока талия, прашки и минималистично горнище. Залагайте на черно, синьо, цикламено, лилаво.

 

Снимка: iStock/FotografieLink

 

Тропически мотиви

 

Ако наистина сте в лятно настроение и искате всички да разберат колко много се радвате на слънчевия сезон, това е идеалният вариант за вас. Изберете цял бански или бански от 2 части с тропически мотиви - палми, лимони, портокали или др. плодове, цветя, листа и т.н. Колкото по-шарен е банският, толкова по-добре. С него изглеждате лъчезарни и позитивни.

 

Снимка: iStock/Juan Molina

 

Блестящ бански

 

В последните 2 години блестящите дрехи, обувки, чанти и аксесоари са истински хит, не е изненада, че това се пренася и върху банските. Малко блясък никога не е излишен. Заложете на бански с брокат, пайети, на лъскав костюм. С такъв тип бански няма как да останете незабелязани и ще сте като звезда.

 

Снимка: iStock/3KStudio

 

Изрязан цял бански

 

Ако предпочитате да носите цял бански, но отново искате да изглеждате секси, смела и дръзка, това е вариант за вас. Изберете цял бански, които има изрезки, отвори на гърба, корема, острани и т.н. Така изглеждате уверени и привлекателни. Този тип бански също привлича вниманието.

 

Снимка: iStock/Ridofranz

 

Плетен бански

 

Една тенденция, която се запазва от последните 3-4 години. Струва ви се, че не е подходящо да обличате нещо плетено през лятото? Не е така, плетените рокли и плетените бански са много актуални вече няколко лета. Дуа Липа е една от звездите, които често позират с плетени бански. Така изглеждате креативни, нестандартни и слънчеви.

 

Снимка: iStock/privetik


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...