.

5 хита в бижутата за есента

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 хита в бижутата за есента
Снимка: iStock/MykolaSenyuk

Есента вече официално е тук и е време да помислим как да разнообразим визията си за новия сезон. Знаем, че аксесоарите и бижутата са много важна част от външния вид и с тях изпъкваме. Кои бижута ще са хит през тази есен? Ето отговорите на американския "Cosmopolitan".

 


Верижки за тяло

 

Защо да слагате бижута само по врата, ушите, пръстите и ръцете? Вече хит са бижутата за цялото тяло. Снабдете се с големи вериги, които украсяват коремчето, хълбоците, кръстта, гърба. Дори има специални верижки, които имитират бюстие. С такъв тип бижута определено ще изпъкнете и ще направите впечатление.

 

Снимка: iStock/Leuko_cyte

 

Много пръстени

 

Колкото по-смели и дръзки сте, толкова по-добре! Пръстените са на почит през тази есен и може да комбинирате много от тях. Слагайте по няколко пръстена на ръка, дори може по 2-3 пръстена на пръст. Заложете както на акрилни пръстени и пръстени с талисмани (сърце, роза, плод, звезда), така и на нежни минималистични пръстени. Колкото повече, толкова по-добре.

 

Снимка: iStock/cokacoka

 

Перли

 

Истинска класика в жанра. Перлите винаги ще бъдат хит, независимо от годината и от сезона. През тази есен те отново са на мода за всички бижута. Залагайте на перлени огърлици, перлени гривни, пръстени с перли, обеци с перли, чокъри с перли. Тези бижута стоят много елегантно и с тях сте изискани, стилни, смели.

 

Снимка: iStock/nemchinowa

 

Брошки

 

Ретро тенденция, която се завръща през есента на 2023 г. Брошките добавят неповторим чар на облеклото и с тях няма как да останете незабелязани. Слагайте ги по тоалетите, по чантите, по обувките, по шапките, по шаловете, по якетата. Най-хубавото е, че с тях може да изразите себе си - да сложите брошка китара, ако харесвате рок музика, или брошка пчела, ако това животинче ви е симпатично. Брошките сърца, игли, ботуши също са хит.

 

Снимка: iStock/Tatsiana Volkava

 

Малки обеци

 

Обеците са на почит тази есен, така че не ги пренебрегвайте. Но не залагайте на огромни, дълги обеци, а на по-малки. Минималистичните кръгли или овални обеци са хит сега. Може да се снабдите със златни или сребърни такива. Този тип обеци са много елегантни и са идеални за официални събития.

 

Снимка: iStock/ jinjo0222988


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...