.

4 напитки, които премахват коремните мазнини

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 напитки, които премахват коремните мазнини
Снимка: Pexels

Коремните мазнини са упорити и трудно се изгарят. Те са и много опасни, защото повишават риска от болести на сърцето, инфаркт, диабет тип 2, затлъстяване и т.н. Ето и няколко напитки, които помагат в борбата с мазнините в коремната кухина.

 


Вода

 

Тя е универсален лечител. Чистата, бистра вода е най-добрата напитка за сваляне на килограми. Пиенето на вода, особено преди по-обилно хапване, намалява приема на калории, защото водата засища. Ако не ви се пие постоянно, може да я смесвате с лимон, така тя ще придобие вкус и ще ви е по-лесно да поемате повече вода.

 


Кафе

 

Също се препоръчва при борба с теглото. Кофеинът стимулира изгарянето на мазнини, увеличава скоростта на метаболизма, а и  подтиска умората, което пък помага за по-ефектини тренировки.

 


Чай от джинджифил

 

Тази напитка дава чувство за ситост, намалява глада, особено ако я пиете гореща. Хората, които редовно пият джинджифилов чай, поемат по-малко калории, според различни изследвания. Приемът на такъв чай повишава и термогенезиса, един от елементите на метаболизма, което помага за по-бързото изгаряне на мазнини.

 


Ябълков оцет

 

Може да добавяте по 1-2 лъжици ябълков оцет във водата. Той помага на храносмилането, унищожава вредни бактерии и потиска апетита.

 

Подутият корем води до раздразнимост и заядливост


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...