.

Шакира се оплака: Властите да позволят разходки с децата!

Звездата казва, че децата имат нужда от слънце и чист въздух

Ивета Иванова
Шакира се оплака: Властите да позволят разходки с децата!
Снимка: BGNES

Шакира моли политиците да разрешат на децата да излизат навън, въпреки пандемията от коронавирус.

 

43-годишната певица има двама сина от футболиста Жерар Пике - 7-годишният Милан и 5-годишният Саша. Звездата твърди, че възрастните трябва да имат право да водят децата си на кратка разходка навън, за да може малките да подишат чист въздух.

 

Колумбийската певица сега живее в Барселона с мъжа си и казва, че ситуацията в Испания е много тежка. Вече 4 седмици хората са в изолация и много стриктно се следи къде отиват те, ако се налага да излизат.

 

"Като знам колко е трудна ситуацията за родителите с малки деца в този труден период на карантина, аз съм съпричастна с тези, които нямат отворено пространство към дома си или балкон, където децата да могат да подишат чист въздух. Ако е позволенода разхождаш кучетата навън и възрастните да ходят до магазините, трябва да се намери решение, което гарантира, че децата, които се нуждаят от слънце и чист въздух за психическото и физическото си здраве, имат същото право.  Увещавам правителството да обмисли политика, която позволява отговорен родител да изведе детето си за разходка... Децата стават истинските шампиони в тази социална драма и ние трябва да помислим за тяхното добро здравословно състояние", написа Шакира в социалните мрежи.

 

Феновете имат смесени чувства. Някои посочват, че испанските власти не позволяват на възрастните да разхождат кучетата си далеч от дома и че това е направено, за да могат животните да отидат до тоалетна отвън, а не в дома.

 

"Прозорецът е достатъчен. Да водиш децата навън не е добра идея", пише друг потребител.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...