.

Селена Гомес има биполярно разстройство

Признание от певицата

Ивета Иванова
Селена Гомес има биполярно разстройство
Снимка: БГНЕС

Селена Гомес призна, че е диагностицирана с биполярно разстройство.

 

27-годишната певица разбрала, че страда от това заболяване, при което се редуват "маниакални епизоди" - голяма еуфория и дълбока депресия, след като е посетила болницата "McLean Hosipital", едно от най-добрите здравни заведения за психиатрична помощ в САЩ.

 

"Отидох в една от най-добрите психиатрични болници в Америка - "McLean Hospital", и обсъдих, че след години, през които съм преминала през много различни неща, най-накрая осъзнах, че съм биполярна", обяви Селена в разговор с Майли Сайръс в "Bright Minded".

 

На звездата ѝ е било трудно да свикне с диагнозата, но след като е събрала много информация по темата, се е почувствала по-добре.

 

"Когато имам повече информация, това наистина ми помага. Не ме плаши, веднъж след като разбера какво е... Исках да знам всичко за нея и това премахна страха. Когато бях малка, се страхувах от гръмотевични бури. И майка ми ми купи книги за гръмотевичните бури и ми каза: "Колкото повече се образоваш за това, толкова повече няма да те е страх от тях". Това напълно проработи", разказа изпълнителката.

 

Гомес прекара известно време във въпросната болница през 2018 г., когато е имала труден период в живота си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...