.

Здравословни навици на кралските личности

Ето какво правят те

Ивета Иванова
Здравословни навици на кралските личности
Снимка: БГНЕС

По време на пандемията от коронавирус много хора започнаха да обръщат повече внимание на здравето си. Кралските особи имат някои навици и ритуали, които спазват, за да се поддържат по-здрави. Естествено, повечето от тях са свързани със спортуване и хапване на определени храни. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 


Кралица Елизабет Втора започва деня с чаша чай

 

Много хора признават, че не могат да започнат деня си без чаша кафе и така зареждат организма си с кофеин на гладно, което увеличава нивата на стресовия хормон кортизол и засилва глада. Кралицата на Англия, която вече е на 94 г., започва деня си с прясно сварен чай, в който няма мляко или захар. Тя хапва и доста риба.

 

Снимка: Pexels


Меган Маркъл прави йога

 

Съпругата на принц Хари много си пада по йогата и медитацията. Смята се, че тя е започнала да ги практикува, още когато е била на 7 години. "Моята майка е йога инструктор и аз започнах да тренирам с нея, когато бях на 7 г.", сподели тя пред списание "Best Health" преди време.

 

Снимка: БГНЕС


Кейт Мидълтън яде сурова храна

 

Ако се питате кой член на кралското семейство се храни най-здравословно, вероятно отговорът ще е Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж винаги си оставя един ден в седмицата, в който да хапва само сурови храни. И залага на севиче, годжи бери, гаспачо, салата с диня, бадемово мляко, салата табуле.

 

Снимка: БГНЕС


Принцеса Беатрис редовно тича

 

Внучката на кралица Елизабет Втора е първата кралска личност, която е завършвала триатлон. Тя много обича да тича и, освен това, е и първата кралска личност, която участва в Лондонския маратон - състезание за бягане на дълги разстояния.

 

Снимка: БГНЕС

 

Принц Хари взема добавки

 

Принц Хари е огромен фен на диетоложката Габриела Пийкок. Той използва нейните хранителни добавки, за да подсили имунната си система, да подобри нивата на енергия в организма си и да заздрави кожата си. От добавки се нуждаят основно хората, които имат липса на витамини.

 

Снимка: БГНЕС


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...