регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Рисувай и се забавлявай със Студио „Въображение“!

Как да се включите в надпреварата за големи награди?

Рисувай и се забавлявай със Студио „Въображение“!
Снимка: Cartoon Network

Чакат те три лаптопа Acer Travelmate B 118! Дори можеш да видиш творението си по телевизията. Измисли анимационен герой, направи сценарно табло или създай собствен мултипликационен филм!

 

Кой може да участва?


- Деца от 6 до 14 години

 

Какви са категориите?


 - Създай нов персонаж

 

- Създай сценарно табло или комикс

 

- Създай клип или анимационен филм

 

Колко победители ще има?


- Във всяка категория трима ще получат награди, един победител и двама подгласници

 

Кога ще бъдат обявени победителите?


- Победителите ще бъдат обявени в понеделник, 12 юни

 

Какви са наградите?


- Големите победители в трите категории ще получат новия лаптоп за образованието Acer Travelmate B 118, както и раница, суетшърт и тефтер

 

- Подгласниците във всяка категория ще получат раница, суетшърт и тефтер

 

Колко конкурсни материала могат да бъдат изпратени от едно и също дете?


- Няма ограничения. Бихме се радвали ти и всички твои съученици и приятели да ни изпратите колкото може повече материали.

 

Каква техника мога да използвам?


- Можеш да използваш всичко, което би свършило работа – от камера до мобилен телефон. За нас е важно да видим твоите творения.

 

Трябва ли ми позволение?


- Да, твой родител или законен настойник трябва да се запознае с Официалните правила и да даде позволение да изпратиш рисунка на създаден от теб герой, сценарно табло или анимация.

 

Мога ли да използвам музика в моето клипче/анимация?


- Можем да приемаме само произведения, в които е използвана музика, чийто автор си ти или чиито авторски права си заплатил. За да избегнеш рисковете, можеш да използваш някои от музикалните файлове, които сме предоставили за ползване в раздела с материали на Студио „Въображение“.

 

Има ли възможност да разгледам някои примери, за да се вдъхновя?


- Да, посети уебсайта на нашето Студио „Въображение“, за да намериш много полезни насоки и идеи, които ще ти помогнат да направиш своя анимация. Само от теб зависи дали да ги използваш, или да разчиташ само на своето въображение Трябва да отбележим, че използването им зависи от твоето желание и не е задължително да бъдат прилагани.

 

Какъв трябва да бъде жанрът на филмчето/анимацията ми?


- Може да бъде документален филм, песен, драматична миниатюра, анимация, рап, новинарска емисия и т.н... Имаш свобода да избереш в какъв жанр да твориш!

 

Преди да започнеш да правиш своя филм/анимация е добре да обмислиш внимателно как ще се развива твоята история, какви реплики ще имат героите, какви фонове ще ти трябват, какви декорации ще са подходящи и т.н.

 

Каним те да посетиш уебсайта на нашето Студио „Въображение“, за да намериш много полезни насоки, идеи и безплатни приложения, които ще ти помогнат да направиш своя филм/анимация.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...