.

С коя зодия не трябва да се срещате?

Кои комбинации не са подходящи?

С коя зодия не трябва да се срещате?
Снимка: Instagram

Зодиакалните знаци имат определени характеристики на своя характер. Както добре знаем, понякога тези особености се определят като предимства, но друг път могат да бъдат... недостатъци.

 

Днес ще поговорим за зодиите, с които не си подхождате и с които, за съжаление, никога няма да се получат нещата.

 

Ето кои са те:

 

1. Овен

 

Не се срещайте с Козирог

 

Овенът нарушава правилата, а Козирозите са правило. Непрекъснато ще се чувствате критикувани за стила и поведението си. Спонтанността е вашето нещо, а представителите на зодия Козирог не могат да отидат и на вечеря, ако предварително не са си направили резервация.

 

2. Телец

 

Не се срещайте с Водолей

 

Във връзките си Телците са топли и сърдечни с нотка на скъпо шампанско и френски шоколад. Водолеите оперират на объркващ парадокс от логика и бунт, твърде елитарни са и няма да си паснете в искането на скъпи удоволствия.

 

3. Близнаци

 

Не се срещайте със Скорпион

 

Съблазнителната игра е много сексапилна в тази комбинация, тъй като и двамата обичате да задоволявате палавите си прищявки. Ако опитате да превърнете нещата сериозни обаче, няма да имате никакъв успех. Можете само да флиртувате и да си доставяте плътски удоволствия.

 

4. Рак

 

Не се срещайте със Стрелец

 

Диви и свободолюбиви, Стрелците минават през живота ви като диво торнадо и понякога това е нужното, за да излезете от тази „черупка“. Но не можете да издържите на темпото за много дълго време и в момент ще искате да се порадвате на спокойствие и сигурност.

 

5. Лъв

 

Не се срещайте с Риби

 

Мечтателите от зодия Риби ще ви очароват на мига. С тях обаче ще изгубите тотално опората си в действителността и това няма да ви хареса. Мрачните настроение на Рибите могат да станат бурни и понякога депресивни, което вие ще приемете лично. Никой от вас няма да има воля по отношението към парите и е вероятно да задлъжнеете.

 

6. Дева

 

Не се срещайте с Везни

 

Най-накрая някой, който може да оцени изисканите ви вкусове и изисквания и дори да ви даде няколко добри предложения. Първите срещи ще са истинска магия... ако успеете да се уговорите. Везните са много непостоянни и трудно се обвързват. Няма да издържите на това напрежение и търпението ви ще се изчерпа.

 

7. Везни

 

Не се срещайте с Дева

 

Книжните и култивирани Деви изглеждат като страхотни партньори в началото. Имате подобен вкус за храни, наслаждавате се на хубавите неща, но мисията за самоусъвършенстването ще бъде неуспешна Вие обичате да давате подаръци на хората, които обожавате, а Девите понякога са малко стиснати, което ще ви отблъсне.

 

8. Скорпион

 

Не се срещайте с Близнаци

 

Макар че сте безнадеждно привлечени от житейския стил на Близнаците, невъзможността да ги „уловите“ ще изкара най-лошото у вас. Нестабилните Близнаци ще ви оставят да проверявате телефона и съобщенията им, а некадърният им флирт с много други хора ще ви направи ревниви до лудост.

 

9. Стрелец

 

Не се срещайте с Рак

 

Културните Раци са страхотни приятели, с които да си прекарате времето, но е редно да ги задържите в приятелската зона. В любовта този знак е особено студен и циничен.

 

10. Козирог

 

Не се срещайте с Овен

 

Овенът е малкото дете на зодиакалните знаци, а вие сте родителя. Силата на динамиката се открива точно в тези отношения. Освен ако не си търсите бебе, за което да се грижите постоянно, трябва да останете само приятели.

 

11. Водолей

 

Не се срещайте с Телец

 

Колкото и да се възхищавате на романтичния плам на Телците, тяхната страстна интензивност би могла да ви остави изтощени. Просто не можете да разберете защо те имат нужда да чуват често думите „Обичам те“. Скъпият им вкус и любов към лукса е в пълно противоречение с вашата земна същност.

 

12. Риби

 

Да не се срещат с Лъв

 

Нуждаете ли се от дрямка, Риби? Първоначално ще бъдете отнесени от вълнуващите и романтични жестове на Лъвовете. Двамата ще харчите постоянно, но в един момент Лъвът ще ви изкара извън нервите ви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...