регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Защо винаги трябва да бъдем себе си?

С какво това е важно?

Защо винаги трябва да бъдем себе си?
Снимка: Instagram

Да бъдем себе си е най-важното нещо. Всъщност ние за това живеем. Да играем чужда роля няма как да донесе нищо добро. Всеки човек е различен и трябва да открием себе си и да вървим по пътя, който наистина искаме, а не по този, по който всички вървят.


Когато сме себе си няма от какво да се крием. Нямаме маски и фалшиви реакции. Всичко е толкова естествено, първично, но в същото време разумно. Така даваме свобода на човек да прецени дали иска да ни опознае без излишни приказки, които дори не излизат от нашата уста.


Важно е да бъдем себе си, защото тогава сме горди от нещата, които вършим. На ясно сме, че те са дело на нас самите, а не на другиго, който просто е в нашата кожа.


Да бъдем себе си е разумно. Отнема също толкова време, колкото да се стремим да живеем чужд живот, но резултатът е милион пъти по-добър. Кой би искал да положи големи усилия за нещо без да получи удовлетворение?


Защо някои хора се стремят да играят чужда роля? Определено не е по-лесно. По-скоро става въпрос за интерес, за нуждата да си като някого. Така човек се чувства по-спокоен, но все пак спокойствието не е всичко. Има неща, които трябва да се стараем да променим. Да престанем да бъдем като другите е едно от тях. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Грозния
преди 1 година
0
1
!
Отговори
Който е себе си - не успява!
Страница 1 от 1