.

Топ 5 на най-красивите плажове в България

Къде да отидем това лято?

Топ 5 на най-красивите плажове в България
Снимка: Instagram

Лятото дойде и в време за море, пясък и много слънчеви лъчи. Чудите се кой плаж да посетите?

 

Искате да се насладите на красотата на природата, и да се радвате на нежен морски бриз? България крие плажове, които никак не са за изпускане.

 

Те придават невероятна емозия и страхотно спокойствие.

 

Не пропускайте 5 от най-красивите плажове в България

 

1. Камчия

 

Този плаж се намира на 30 км. от Варна. Плажната ивиза е огромна и златиста. Пясъкът е невероятен. Въпреки наплива на руски туристи, има достатъчно място дори в разгара на сезона и винаги може да намерите спокойствие.

 

2. Бутамята

 

Плажът се намира в близост до Синеморец. Той е известен с изключително ситния пясън и плитките и топли води. Плажът е изключително приятен и спокоен.

 

3. Иракли 

 

Той се нарежда сред най-красивите плажове в Европа. Там е истински рай с девствена природа и невероятна гледка. Можете да бъдете толкова близо до природата и да се наслаждавате на прелестта й. Пясъкът е изключително светъл и фин. Мястото е трудно достъпно и няма никакви „удобства” за туристите и това го прави толкова прекрасен.

 

4. Болата – в района на нос Калиакра 

 

Плажът невероятен за скалните брегове на Калиакра. Той е част от от клуба „Най-красивите заливи в света.” Подреден е на седмо място. Не пропускайте да се запознаете от близо с него. Той ви очаква.

 

5. Силистар 

 

Плажът се намира на 5 километра от Синеморец. Гледката е живописна и може да се насладите на невероятен коктейл от река, море, гора и скали.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
0
0
!
Отговори
И тенис коротове има...
Lilly23
преди 6 години
0
0
!
Отговори
Русалка!!!!!!!!!!!!! Ако искате да правите нещо друго, има и джакузи, и хижи, и ресторанти, и джакузита! Всяко лято, още от малка ходя там с баба и дядо, супер е!!!!! Е, аз съм варненка, но и на нашия плаж е супер!
Страница 1 от 1