регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Бруталната истина, ако обичаш Скорпион

Дали наистина е толкова трудно

Бруталната истина, ако обичаш Скорпион
Снимка: Instagram

Не влагайте излишни усилия в опити да разберете Скорпиона. Скорпионите са много привлекателни с цялата тази мистериозност, но помнете – тя ще остане част от него завинаги. Дори да имат моменти на откровение, Скорпионите няма да се разкрият напълно пред никого. Говори се, че били трудни за обичане. Сега може да се запознаете с някои основни черти на характера им, защото те ще опитат да ги скрият от вас - доколкото могат, разбира се.

 

 

Скорпионите са много секси. Не се мъчете да устоите, не можете. Трудно е да си обясните защо, но този знак ви привлича без видимо да се старае.

 

 

Скорпионът винаги доминира и държи нещата под контрол. Дори вашият партньор от този знак да е жена, знайте, че тя „носи панталоните”. Не се настанявайте прекалено удобно – тя ще ви покаже мястото така или иначе.

 

 

Скорпионите винаги печелят. Те имат способността да не се пречупват пред нищо, дори да дадат една битка, помнете – победата ще бъде тяхна. Силата им ще ви впечатли.

 

 

Много са потайни. Не се учудвайте, ако вашият скорпион не иска да показва личния си живот пред всички. Няма да бъдете обвързани във фейсбук и ваши общи снимки няма да бъдат на показ. Ако искате връзка със скорпион помнете – вие ще бъдете още една негова тайна.

 

 

Скорпионите са много любопитни. Те крият личния си живот до лудост, но няма да разберат ако вие искате да скриете вашия. Неудобните въпроси, които може да получите от Скорпиона ще ви поласкаят, а може и да ви подразнят.

 

 

Чувството им за хумор може да ви се стори обидно. Скорпионите намират за забавни неща, които за другите са трагични и заслужават съпричастност. Този сарказъм може да ви се стори жесток, особено ако е насочен срещу вас. Така че ви е нужда дебела кожа, за да се разбирате  с тях.

 

 

Скорпионите са много честни. Няма да ви излъжат за мнението си по някой въпрос, дори да ви се иска да чуете, че новата ви рокля е страхотна!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
mincheto
преди 10 месеца
3
7
!
Отговори
Това са най-инстниските хора
Страница 1 от 1