.

Бруталната истина, ако обичаш Водолей

Какво да очаквате от тях

Бруталната истина, ако обичаш Водолей
Снимка: Instagram

Водолеите са уникални, нестандартни, странни, много чаровни, интелигентни и революционери! Това са хора, с които не може да ви бъде скучно – те винаги имат нови идеи, които с удоволствие ще реализират заедно с вас. Ето няколко типични черти на техния характер:

 

 

1. Водолеите са невероятно умни. Те мислят по-нестандартно от другите и винаги предвиждат нещата, изследвайки всички възможни варианти на една ситуация. Не ги задоволява да знаят нещо на повърхностно ниво, водолеите са гладни да разберат проблемите в дълбочина, всички „как“ и „защо“ трябва да бъдат напълно изяснени. Те ще се впечатлят от партньор, който може да ги разбира и не се изказва неподготвен. Глупостта в хората побърква водолеите.

 

 

2. Водолеите са сексуално разкрепостени. Те са много любопитни, широко скроени и отворени към необикновеното. Това ги прави много приятна компания в леглото (или на задната седалка, някъде навън или където и да е). Те искат да опитат всичко, но не биха се оставили да бъдат командвани, изборът трябва да бъде техен. Харесват силните усещания и емоции.

 

 

3. Водолеите знаят цената си. Те държат на искреността и обичат да показват привързаност, знаят че са специални, а вие трябва да го знаете още по-добре. Няма да се примирят с неуважение и няма да разделят първото място, помнете това.

 

 

4. Водолеите са много справедливи. Те смятат, че всеки има право да изразява себе си, винаги уважават чуждото мнение, дори тяхното да е различно. Водолеите умеят да изразяват себе си, но не виреят в конфликтна обстановка. Държат нещата да се решават в разговор, в рамките на добрия тон. Те мразят клюки, лъжи и интриги – усетят ли това ще си отидат завинаги.

 

 

5. Водолеите са много независими. Те държат да бъдат верни на себе си с цената на всичко. Отстояват правата си навсякъде и не позволяват да бъдат командвани. Изключително много държат на свободата си, не биха поискали разрешение от никого щом решат да направят нещо. Ако се почувстват ограничени ще избягат от вас надалеч.

 

 

6. Водолеите са невероятно чаровни. „Еволюирай или умри“ е фразата, която ги описва най-добре. Те постоянно се учат на нови неща, преоткриват света и израстват като личности. Но те ще очакват същото от вас – не харесват хора, които не работят над себе си. Всеки има нужда да се учи и да става по-добър. Водолеите са променят с годините, няма да бъдат същите някой ден. Но те ще направят живота ви необикновен , а какво по-прекрасно от това? 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...