регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Какво прави Телеца толкова секси

Какви са тайните му и как да ги разкрием

Какво прави Телеца толкова секси
Снимка: Instagram

Когато се влюбим изпитваме голям диапазон от емоции. В един момент се чувстваме сякаш е невъзможно да стане по-хубаво, а после се притесняваме дали всичко това не е грешка. Но преди да опознаете някой с течение на времето, можете да опитате да научите нещо за него от зодиакалния му знак.

 

Телците са невероятно романтични. Те обичат да обичат, а да го показват - още повече. Дали това означава среща за двама в скъп ресторант, изненада с ден, пълен с любимите ви занимания, масаж на свещи – Телците обичат романтиката и страстта. А най-хубавото е, че няма нужда да се притеснявате за техните следващи стъпки - когато един Телец иска да ви изненада, всеки път ще измисля нещо ново.

 

С тях ще се чувствате сигурни. Те винаги се владеят добре, а обичат и да владеят положението. С Телеца винаги ще бъдете наясно накъде отиват нещата, той няма да позволи хаос във вашите отношения, а също и ще се погрижи за вас и всички ваши нужди.

 

Телците са много лоялни. Когато са влюбени те биха направили всичко за вас. Винаги ще бъдат до вас, щом имате нужда и ще ви подкрепят и пазят във всяко начинание. Те не биха крили нищо от вас, честни и искрени, Телците ще ви създават спокойствие и сигурност.

 

Те са много сексуални и няма да забравите забавленията в леглото с тях. Те обичат да доминират, а да бъдете под техен контрол определено ще ви хареса. Умеят да накарат партньора да се чувства специален.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...