регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Класация: Най-властните зодии

Всички 12 зодиакални знака, подредени според степента на желанието им за контрол

Класация: Най-властните зодии
Снимка: Instagram

Каква е разликата между грижовен човек, който ви защитава и някой, който има властна натура?

 

Всички имаме нужда да контролираме нещата около себе си до някаква степен, но обръщайки се към астрологията можем да научим кога преминаваме допустимата граница.

 

Когато сме били деца, нашите родители са ни давали наставления. Повечето от решенията ни са щели да бъдат – бонбони за вечеря и игри вместо училище.

 

В работата имаше шеф, който контролира процесите, защото има повече опит.

 

Във връзките също има един, който поема властта, може би просто защото има такъв характер или може би защото партньорът им избира да бъде командван.

 

Има различни степени на желанието за контрол – за някои е достатъчно да определят собствените си решения и грешки, за други може да е нужно да контролират членовете на семейството, а за трети – много по-големи групи хора.

 

Ето как всеки зодиакален знак възприема себе си в йерархията на социалното общуване, като започнем от най-властния и завършим с този, който никога не си бърка носа в чуждите работи:

 

1. Лъв

 

Те са най-контролиращите от всички в зодиакалната компанията, просто защото ако нямате намерение да се съгласявате с всяка дума, която кажат – хващайте пътя, те са по-добре без вас.

 

Нищо не може да бъде направено по-добре от тях, така че в най-лошия случай ще го направите вие, но с техните наставления. Те са самоуверени до безобразие и не се притесняват да проповядват (или направо налагат) техните вярвания и мнения. Всяко противоречие ще срещне яростта на Лъва.

 

 

 

 

2. Скорпион

 

Скорпионите са изключително контролиращи към хората, които обичат. Имат способността да стават обсебващи, защото те знаят колко е трудно да бъдеш бодигард на хората, за които те е грижа.

 

Искат да бъдат защита и подкрепа на близките си, но понякога това се превръща в мания за контрол.

 

 

 

 

3. Козирог

 

Те са стриктни и дисциплинирани. Това може да се превърне в контрол над другите, заради желанието на Козирога да живее живота по точно определен начин.

 

Излизането от пътя или прекалено импулсивния характер на другите не им се нрави. Те държат да имат контрол над ситуацията, за да избегнат хаоса.

 

4. Телец

 

Телците не могат да се нарекат властни, но инатът, който проявяват често идва в повече на другите, като не им позволява свобода на действие. Те имат своите вярвания и няма да се откажат за нищо на света.

 

 

 

 

Телците могат да бъдат тесногръди и това ги прави контролиращи, защото виждат само един път като възможност.

 

5. Дева

 

Девите са работохолици и винаги са пълни с много задачи. Това може да ги направи контролиращи понякога, ако почувстват, че пътя към успеха има много пречки и могат да се провалят.

 

Ако хората около тях стават мързеливи и незаинтересовани, Девите просто не могат да оставят нещата така. Ще се фокусират върху задачата и няма да се спрат пред нищо.

 

6. Овен

 

Овните са твърдоглави и могат да бъдат много контролиращи когато решат да се състезават. Понякога те пренасят желанието си за надмощие над другите, искайки от тях също да се борят за първото място с всички сили.

 

Те са толкова динамични, че темпото, което обичат да определят често се явява непосилно за другите, а Овните не биха влезнали в положение на никого.

 

7. Близнаци

 

Близнаците държат да контролират главно собствения си живот. Те са много енергични, но да не забравяме че у тях живеят две личности.

 

С тяхната конфликтна и интересна природа е много лесно да се изгубят по пътя към вземане на решение. Това ги кара да губят контрол над много ситуации. Умеят да се задоволяват с това, което се получи, каквото и да е то, но ако имат възможност да се наложат няма да я пропуснат.

 

8. Рак

 

Раците се водят изцяло от емоциите си. Много държат на близките си хора и това може понякога да ги накара да им се налагат, за тяхно добро.

 

Ако искат да контролират, това е защото обичат да влизат в ролята на майки, които възпитават и пазят своите деца.

 

9. Везни

 

Везните се превръщат във властни натури когато почувстват, че могат да останат сами. Те могат да убедят всеки да излезе с тях и да им обърне внимание. Но не биха се набъркали в личния живот на хората.

 

Те просто искат да си прекарат добре и да се забавляват, а това включва импулсивност и гъвкавост.

 

10. Водолей

 

Водолеите са доста вглъбени в себе си и интелектуалните въпроси имат по-голямо значение за тях от желанието за контрол. Понякога може дори да не обърнат никакво внимание на околните.

 

 

 

 

Те са обзети от някаква идея, кауза или тема, която ги вълнува изцяло. Водолеите са широко скроени и толерантни и предпочитат да уважат мнението на другите, вместо да го променят.

 

11. Риби

 

Те са любовници, не бойци. Не държат да имат контрол над нещата, а по-скоро да се носят по течението. Фокусират се върху мечтите си, а не върху реалността.

 

Често се пренасят в собствения си свят и не се интересуват от околните. Затова не биха изявили желание да се налагат.

 

12. Стрелец

 

Стрелците не държат на нищо толкова, колкото на свободата си. Ще направят всичко по силите си, за да останат свободни и да не бъдат контролирани. Но в замяна те ценят много високо свободата на другите.

 

 

 

 

Дори не биха си позволили да изказват мнение без да ги питат. За тях личния избор и съкровен и не бива да се нарушава за нищо на света. Смятат, че всеки трябва сам да избира пътя си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...