регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Кои зодии няма никога да се променят за любовта?

Ето кой не смята да отстъпва

Кои зодии няма никога да се променят за любовта?
Снимка: Instagram

Любовта прави с хората невероятни неща. Понякога изпитваме желание за промяна, за да се нагодим към онова, което другите очакват от нас.

 

Всички познаваме по някой, който се е променил много след като е започнал нова връзка. Или пък друг, който се е превърнал в нов човек след края на такава.

 

 

Има много неща, които са здравословни за една връзка и на първо място е умението да правим компромиси.

 

За едни любовта е да напаснат себе си и живота си към половинката, а други не биха променили навиците и стила си за нищо на света, чакайки някой да ги приеме точно каквито са.

 

За подобна нагласа говори зодиакалния знак на даден човек, затова преди да се впуснете в сериозни отношения, вижте няколко съвета от звездите:

 

1. Телец

 

Телците са неподвижен знак и разполагат с голям запас инат. Ето защо те са избрани за най-непреклонни що се отнася до промяна.

 

Те са уверени, познават себе си и знаят точно какво искат от един партньор. Телците са стабилни, държат на традициите и навиците си и предпочитат да бъдат с някой, който ще се нагоди спрямо техния начин на живот.

 

 

2. Скорпион

 

Емоциите на Скорпиона са дълбоки и управлявани от истината. Да се променят за някого, означава да не бъдат верни на себе си, а това не е вариант за тях.

 

Като много страстни натури, Скорпионите се осланят на доверието и за тях да се променят означава да предадат партньора си.

 

Ако искате от тях да се променят, много бързо ще избягат от живота ви. За Скорпионите това е опит за контрол, което също никак няма да им хареса.

 

3. Лъв

 

Увереният Лъв няма намерение да се променя за нищо на света. Те знаят, че са най-страхотните и не биха провалили блестящата си същност заради капризите на някой. 

 

Лъвовете не са никак гъвкави и са големи инати. Ако опитате да ги промените, дори за най-дребното нещо, те ще намерят друг – някой, който ще ги обожава точно каквито са.

 

Те са прекалено горди. За тях да държат на своето е въпрос на достойнство. Не биха отстъпили дори в името на любовта.

 

 

4. Стрелец

 

След неподвижните знаци, много любопитно се нарежда огненият Стрелец. Но има защо - те толкова държат на свободата, че за тях най-важното нещо е да бъдат верни на себе си.

 

Дори да направят някакъв опит да отстъпят в началото, Стрелците бързо ще съжалят и светкавично ще се върнат на първоначалната си позиция.

 

Те не биха се променили за любовта, защото предпочитат да бъдат сами, отколкото да предадат себе си, угаждайки на настроенията и капризите на някого.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 10 месеца
1
2
!
Отговори
ne sum ot tezi zodii
Страница 1 от 1