.

Недостъпни ли са красивите жени

И как да ги впечатлим

Недостъпни ли са красивите жени
Снимка: Instagram

Първо, трябва да изясня какво имам предвид като казвам „красива жена“. Тя има силно излъчване – чаровна е, има приятни извивки, облечена е с вкус, има хубава коса, и когато ви погледне си мислите – никога няма да я имам!

 

За жените:

 

Да, тя е страхотна – има дълги крака, секси тяло, изразителни очи, но красивата жена често е самотна. Вида й провокира погледите, но не й любовта.

 

Тя е ранима и чувствителна точно като вас и също има нужда някой да я обича. Тя също се притеснява как изглежда и има неща, които не харесва в себе си, въпреки че във вашите очи тя е богиня.

За мъжете:

 

Всеки си мисли точно като вас. Класата, която тя излъчва, гордата й походка, я правят да изглежда прекалено недостъпна за почти всички мъже.

 

Ето защо те се страхуват да я ухажват, мислейки си, че ще бъдат жестоко отхвърлени. За съжаление, красивата жена често е обект на грозни коментари в мъжката компания.

 

 

Комплексираните господа често я наричат „лесна“, точно защото не могат да я имат. А всичко, което не можем да имаме е лошо (така е къде, къде по-лесно).

 

Някои казват, че тя е облякла стилни дрехи (стилни – не значи ултра къса пола), защото иска да привлича вниманието на всички и мъжете да я заглеждат.

 

Истината е, че много жени се обличат добре, но само красивите изглеждат наистина страхотно в хубавите дрехи.

 

 

Как да я впечатлите:


 

1. Бъдете спокойни

 

Да нервничите около нея не е добра идея, защото тя ще се почувства странно, чудейки се какво не е наред.

 

Понякога напрежението може да ни направи груби или да ни накара да кажем неподходящи неща, а това определено няма да помогне.

 

2. Бъдете любезни

 

Тя се е нагледала на грубияни – може да сте сигурни. Не бъдете като онези простаци, които подмятат неприлични коментари.

 

Кажете „извинете“ или „здравейте“ когато искате да се запознаете с нея. Това ще ви открои от тълпата със сигурност.

 

3. Кажете истината

 

Кажете й, че е красива. Колкото и да ни ви се вярва, тя не го чува често. Много мъже предпочитат да се опитват да понижат самочувствието й, като по този начин се надяват да я принизят на своето ниво, за да я спечелят. А жените често търсят в нея недостатъци, които да подчертаят и да я накарат да се чувства зле.

 

Чудите се какво да си говорите с нея? Защо не й споделите всичко, което научихте сега? Определено ще я впечатлите със задълбочените си познания за изпитанията на една красива жена.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
0
0
!
Отговори
хохохохох 99% от красивите женки, са *** като ***
Страница 1 от 1