.

Коледен подарък според зодията I част

Чудите се какво да подарите на близките? Ето го и решението

Коледен подарък според зодията I част
Снимка: Instagram

Когато става дума за рождени дни или празници, не винаги е лесно да измислим подходящ подарък.

 

За щастие, ако научим зодиите на близките си, можем да се ориентираме какво би ги зарадвало.

 

От приключенски настроените Овен и Стрелец и социалният Лъв, до мистериозния Скорпион и всички между тях - има много креативни и забавни идеи, с които може да ги зарадвате.

 

 

Овен

 

Те са любители на приключенията, обичат адреналина, високите скорости, предизвикателствата и изненадите.

 

Овните обичат да живеят за момента, те са безстрашни, винаги готови за лудории и пълни е енергия.

 

 

Затова ще ги зарадвате с посещение на интересно и нестандартно място, на което не всеки ще се осмели да отиде. Всякакъв вид спорт, дори да е непознат за тях, ще бъде приет радостно от представителите на кардиналния, огнен знак.

 

А ако вие не сте любители на подобни преживявания, заложете на нещо, което отправя комплимент към тях – колко са специални и невероятни. Овните имат голямо его.

 

 

Телец

 

Телците обичат изкуството, храната и държат на външния си вид. Със сигурност ще ги зарадвате с вкусна вечеря в луксозен ресторант.

 

Телците имат изтънчен вкус към храната и оценяват изисканата атмосфера и определено ще се зарадват на подобна изненада.

 

В случай че искате да им подарите нещо за спомен, заложете на нещо ръчно изработено. Телците държат на вещите си и материалните придобивки и идеята, че притежават нещо уникално много ще им допадне.

 

 

Близнаци

 

Близнаците са пълни с идеи. Те обичат да четат, да пишат, да обмислят нови идеи и да ги споделят с другите. Много са интелигентни и социални, но понякога разхвърляни.

 

 

Ще ги зарадвате с книга, която да събуди любопитството им. Помислете какво обичат да правят, какво е тяхното хоби. Или пък къде по света искат да отидат.

 

Близнаците много обичат да общуват, така че ако подобрите по някакъв начин възможността им да се свързват с другите, ще ги зарадвате много.

 

 

Рак

 

Раците държат на дома си и обичат да се чувстват уютно. Също така, те са много емоционални и обичат да се отнасят в своите настроения.

 

Някакъв подарък за дома е добра идея, като може да помислите за нещо практично и оригинално. Раците ще се зарадват на всякакви улеснения, защото самите те никак не са практични.

 

Друго, което ще им се хареса е поезия. Помислете за нещо съвременно, което описва различни настроения. Тъжни, които ще бъдат в унисон с неговата емоционалност, но и весели, които ще му създават нотка настроение и усмивка.

 

 

Лъв

 

Лъвовете са драматични и обичат вниманието. Те са егоцентрични и ще се зарадват на всеки жест на внимание, който получат от вас.

 

Но особено ще ги впечатлите, ако им подарите билети за някакво събитие. Театър, концерт и всякакъв вид светски мероприятия ще развълнуват лъва (осигуряването на хубави места ще го накара да се чувства много специален).

 

 

В случай, че искате да подарите нещо, което остава за спомен, може да заложите на изненада, която ще им бъде от ползва в любимото им хоби.

 

Помислете какво прави вашият Лъв в свободното си време и го зарадвайте с нещо практично. Така ще покажете, че цените интересите им, което за тях е изключително важно.

 

 

Дева

 

Девите обичат природата и животните. Разходка до някое красиво място с невероятна гледка ще ги зарадва много.

 

А ако искате да ги трогнете и очаровате, подарете им нещо ръчно изработено от вас, след като ги заведете на подобно място.

 

Девите целят талантливите хора и всичко, което можете да сътворите ще бъде особено високо оценено.

 

 

Да им напишете стих, да им изпеете песен, да нарисувате нещо, да им сготвите нещо специално или да им представите таланта си само за тях, ще ги развълнува много.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...