.

С коя зодия не се разбираме II част

И можем да очакваме „лош край“

С коя зодия не се разбираме II част
Снимка: Instagram

Комбинации като огнени и водни знаци могат да създадат някои проблеми. Всеки е в състояние да „изпива“ енергията на другия и да изкарва най-лошото от него на показ.

 

В астрологията, подобни връзки се наричат кармични. Никога не е зле да научим нещо ново, макар и по лошия начин, но това не означава, че трябва да вървим срещу себе си само и само, за да запазим този съюз.

 

За да избегнем подобни отношения, трябва да бъдем наблюдателни, но може и да се обърнем към астрологията, за да ни подскаже кои хора ще се окажат „трудни“ за нашата емоционалност.

 

Ето кои са комбинациите, които едва ли ще доведат до щастлив край и дори могат да се окажат опасни:

 

 

Везни (несъвместими с Рак)

 

Везните имат нужда от партньор, с който да създадат силна духовна връзка, а Ракът има нужда от емоционална такава. Но това не е най-големият проблем.

 

 

Ако излизате с Рак, пригответе се за враждебност, променливи настроения и агресия. Везните искат да направят партньора си щастлив, но един Рак винаги ще бъде недоволен.

 

Щенията на Рака не могат да бъдат задоволени, въпреки усилията на Везните и това ще дразни въздушния, уравновесен знак, който никак не обича неразбирателствата.

 

 

Скорпион (несъвместим с Водолей)

 

Срещайки Водолей, Скорпионът ще забележи, че двамата имат много общо. И двамата са независими, непокорни и понякога безотговорни и безразсъдни, да не говорим за ината, който е пословичен и при двамата.

 

При наличието на конфликт, никой няма да направи първата крачка към помирение. Скорпионът ще се дразни, че Водолея няма нужда от него за почти нищо, а той иска да се чувства значим.

 

Също така свободолюбивият характер на Водолея ще дразни често Скорпиона, който иска да държи нещата под контрол.

 

Ако Скорпионът не иска да се чувства потиснат, неоценен и пренебрегнат, добре е да потърся някой, който би имал по-голяма нужда от неговата закрила и наставления.

 

 

Стрелец (несъвместим с Телец)

 

Телецът държи на сигурността, стабилността и традициите. Въпреки че в началото Стрелецът ще открие сигурен пристан в компанията на земния знак, скоро проблемите ще дойдат.

 

Телецът иска да държи всичко под контрол, но освен това е и много придирчив. Като добавим ината му, за Стрелеца ще е непосилна задача да се бори с постоянното недоволство на партньора си.

 

Огнения, подвижен Стрелец иска да се забавлява, но Телецът няма да му позволи никаква свобода на действие.

 

 

Той ще сложи ръка на всяко хоби и удоволствие на Стрелеца и ще иска да го вкара в някакви рамки.

 

Подобни отношение ще затормозят много Стрелеца. Той ще се чувства като в капан и ще изпадне в тежка депресия.

 

 

Козирог (несъвместим с Овен)

 

Освен доверие и честност, търпението е важна част от една хармонична връзка. Козирогът държи на това и е готов на много компромиси, но агресивния Овен няма намерение да отстъпва или да избягва конфликтите.

 

Освен това Овенът е много импулсивен и не му мисли много преди да предприеме някакво действие, което ще дразни методичния и разумен Козирог.

 

Поведението на Овена ще кара земния знак да се чувства постоянно несигурен и притеснен, а подобно състояние не е никак здравословно.

 

 

Водолей (несъвместим с Риби)

 

Водолеят е най-слабо емоционалният знак от всички зодии, а Рибите са най-емоционални. 

 

Въздушният знак вижда нещата отгоре, а Рибите се хващат за детайли, които могат да ги изкарат извън равновесие.

 

От друга страна Рибите са много грижовни и ще се раздават докрай в желанието си да угодят на Водолея.

 

Но за съжаление той често е недоволен и за него пълното щастие е нещо непосилно.

 

Рибите ще страдат и ще се тормозят, защото не успяват да получат благодарност и удовлетворение и ще се превърнат в гневни и агресивни партньори, които постоянно ще искат да наказват Водолея.

 

 

Риби (несъвместими със Стрелец)

 

Рибите са чувствителни и директния и безпардонен Стрелец ще им идва малко в повече понякога.

 

Освен това на водния знак няма да му се хареса свободолюбивия характер на Стрелеца, който обича да си прави планове без да ги обсъжда с който и да било.

 

 

Стрелецът има нужда от подбутване що се отнася до обвързване, а Рибите не са в състояние да се наложат по този начин и връзката им няма да се задълбочи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...