регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

3 начина как да го накараш да мисли за теб

И да му липсваш постоянно

3 начина как да го накараш да мисли за теб
Снимка: Instagram

Дистанцията не винаги може да накара мъжът, с който се виждаш да мисли за теб, защото той търси нещо специално, което ще го накара да се връща отново при теб както в ежедневието, така и в мислите си.

 

1. Бъдете неговият пристан

 

Повечето мъже се вълнуват силно от професията си и целта, която гонят. Това е чудесно, но може да бъде свързано с много стрес и напрежение.

 

 

Те имат нужда от жена, която ги кара да се чувстват уютно. Мъжете харесват спокойствието и връзката, която имат с една жена.

 

Ако създадете атмосфера, където той да се чувства комфортно, мъжът ще има нужда от времето с вас, за да се почувства готов за предизвикателствата на следващия ден.

 

 

2. Фокусирайте се върху връзката, а не обвързването

 

Ако бързате да направите връзката по-задълбочена, ще пропуснете да поработите върху отношенията, които я крепят.

 

Някои мъже се плашат от женския стремеж връзката да бъде „сериозна“, както и от многото изисквания на нежния пол още преди да познават добре жената.

 

3. Вярвайте му

 

Това е най-големият дар, който мъжете получават в една връзка и тъй като рядко се срещат жени, които са способни на доверие, те биха оценили високо вашето.

 

 

Давайки му възможност да излиза и да се чувства свободен вие ще се превърнете в жената мечта, която той винаги е искал.

 

Но доверието има граници – ако ви се е случвало да чувате лъжи и да бъдете предавана, помислете дали връзката си заслужава и не превръщайте доверието в наивност.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...