.

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Близнаци

Какво чертаят звездите в съдбата на въздушния знак

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Близнаци
Снимка: Instagram

Близнаците са подвижен знак и оправдават буквално това. Те винаги бързат, в движение са и не проявяват достатъчно търпение в ежедневието си.

 

2018 ще бъде период, в който Близнаците ще имат много енергия и това ще направи хилядите им задачи по-лесни за изпълнение.

 

 

Още в началото на годината ще се появят възможности, за които те отдавна чакат и не бива да изпускат. Добре е да внимават да не се отнасят прекалено много в думи, а да пристъпят към действия.

 

Юпитер и Сатурн вещаят промени в работната среда. Очаква се нов етап в кариерата на въздушния знак, свързан с разширение и повишение.

 

 

Близнаците трябва да бъдат внимателни за назряващи конфликти на работното място и да обсъдят нещата открито преди да е станало твърде късно.

 

 

В любовта ще има много вълнения. Позицията на Юпитер ще помогне на Близнаците да изразяват и показват своите емоции правилно, както и ще им даде една особена атрактивност. 

 

Жените трябва да внимават да не се окажат в любовен триъгълник с колега, защото това със сигурност ще се отрази на сериозната им връзка.

 

 

Добре е мъжете Близнаци да обръщат повече внимание на половинката, защото дистанцията, която понякога създават може да доведе до раздяла през 2018.

 

 

Ще има възможности за много приходи, но само ако Близнаците положат усилия и труд. Работата ще върви леко и ще ги зарежда, вместо уморява.

 

В здравословен план всичко ще бъде наред предвид енергията, с която подвижния знак ще разполага. Лекото боледуване към средата на годината няма да се отрази сериозно на ентусиазма и желанието за развитие на Близнаците.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
2
!
Отговори
6tom 6te nari4ame hlapeto ku4e , ne davam ! ne sum suglasna na manipulaciite!
Страница 1 от 1