регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

3 начина да получиш всеки мъж, който искаш

Съвети от най-желаните дами

3 начина да получиш всеки мъж, който искаш
Снимка: Instagram

Всички сме чували за силата на женския чар, но не всяка дама знае как да го използва. За щастие имаме съвети от най-добрите експерти, които ще споделим с вас.

 

 

Ако овладеете тези стъпки, вие ще можете да флиртувате свободно и успешно с всеки мъж, който пожелаете. След като ги прочетете, излезте с вашите приятелки, за да изпробвате доколко сте овладели новите идеи.

 

Флиртът включва езика на тялото и по-малко мислене. А за онези, които вече имат приятел, може да опитат тези техники с него – нищо не е по-ободряващо от някой комплимент още преди закуска. Ето и какво да направите:

 

 

 

1. Помислете за жена, която умее да съблазнява

 

Не може да не се сещате за някоя позната, която винаги печели мъжкото внимание и всички мъже в компанията се въртят около нея.

 

Иска ви се да бъдете като нея? Защо да не можете? Обикновено тези жени не притежават някакви изключителни физически дадености, а по-скоро разчитат на поведение. Вгледайте се в начина, по който общува тя с мъжете.

 

 

 

2. Опитайте с някой, който не харесвате

 

Ако се подготвите с някакви идеи и отидете директно при мъжа, който харесвате ужасно много, рискувате да претърпите провал.

 

Притеснението, което е нормално да изпитвате около него ще ви попречи да се отпуснете, което е много важно за успешния флирт, а тогава може да се откажете още първия път.

 

Затова пробвайте да се закачате с някой, който не харесвате, защото тогава няма да бъдете така напрегнати. А когато се получи, това ще ви даде самочувствие.

 

3. Не забравяйте зрителния контакт

 

Когато сме притеснени, избягваме да гледаме хората в очите или погледа ни не се задържа дълго. Но ако искате да флиртувате успешно, не се притеснявайте от това – просто се усмихнете.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 месеца
1
1
!
Отговори
ne gi umeia tezi igri ,
Страница 1 от 1