.

4 знака, че той иска само теб!

И никоя друга

4 знака, че той иска само теб!
Снимка: Instagram

Помните ли първия път, когато имахте гадже? В училище или на детската площадка, когато някой, който харесвате ви даде бележка с любовни думи?

 

Едва ли това е било началото на вашата истинска и най-голяма любов, но със сигурност е сладък спомен. А после какво?

 

После обикновено следват объркани, тийнейджърски любовни връзки, в които все някой страда и всичко е много драматично, но от тях се научаваме какво всъщност търсим в един партньор и как да го оценим.

 

Ако вие се намирате във връзка, която изглежда сериозна и искате да се уверите, че човекът до вас вижда бъдеще в нея, ето няколко признака, по които може разберете това:

 

1. Той ви запознава с приятелите и роднините си

 

Ако вашият партньор иска да ви покаже на своите приятели и роднини, значи ви намира за страхотна дама, която няма да го изложи, а напротив – с която той се гордее. Той иска да провери дали ще си паснете с тях и дали те ще ви харесат.

 

2. Той ви води на вечеря и плаща

 

Един мъж едва ли ще си направи труда да заведе на вечеря своята дама, ако не вижда потенциал във връзката – по-скоро би избрал някой бар или дискотека, където да пийнат нещо, без много приказки и с повече танци. Ако вашият човек иска да си приказвате цяла вечер в приятна обстановка, а накрая настоява да плати, значи вашата компания му е особено приятна.

 


 

3. Той не излиза с други жени

 

 В подобно нещо не винаги можете да бъдете сигурни, но обикновено се усеща. Ако вашият приятел предпочита да излиза само с вас и не обръща внимание на дами, с които е имал някакви отношения доскоро, вероятно вие сте обзели неговите мисли изцяло.

 

4. Той търси начини да ви изненада и зарадва

 

Подарява ви често цветя, купува ви бонбони или разни дребни подаръци, с които иска да ви зарадва? Този мъж определено мисли за вас и иска да ви направи щастлива. Освен изненадите, той помни рождения ви ден и разни глупави неща, които сте му споделили и дори вие самите сте забравили. Е, дами, той ли е мъжът?

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
2
2
!
Отговори
i az si pi6a i si govoia samo s boiko.
Страница 1 от 1