.

Топ 3: Най-гениалните зодии

Които са надарени с особена мъдрост

Топ 3: Най-гениалните зодии
Снимка: Instagram

Според Менса, геният е човек, който има над 98% на тест за интелигентност, но не само това показва какъв е умствения капацитет. Някои хора просто са ужасно креативни и имат таланта да намират решения, които за другите изглеждат невидими.

 

Една много типична черта за гениите е, че те са изключително адаптивни. Когато излизат от зоната си на комфорт, те не се чувстват особено притеснени и много умело и гъвкаво реагират според ситуацията. Вижте кои зодиакални знаци имат гениални способности:

 

1. Водолей

 

Водолеите умеят да погледнат нещата отвисоко и да преценят трезво положението, без да се хвърлят в крайни емоции като някои други знаци.

 

Те са изобретателни и балансирани - здравият разум не ги напуска, въпреки че са авантюристи и винаги са готови за приключения.

 

Това е може би единственият знак, който умее да приема различните гледни точки от неговата, тъй като е много широко скроен и толерантен.

 

Изключително посветени на науката, Водолеите не могат да повярват в разни измислени истории, легенди и вярвания, които не са подкрепени от неоспорими доказателства.

 

2. Дева

 

Девите не могат да спрат да анализират света около себе си и каква е причината за всичко. Този знак има ужасно много интереси, като успява да открие чара на всичко.

 

Освен много аналитични и с богата обща култура, Девите имат доста таланти. Пеене, танци, рисуване, спорт – всичко това земния знак прави с лекота.

 

Те обичат да се захващат с разгадаването на привидно нерешими проблеми, схващат мисълта на събеседника още преди той да се е изказал и вече имат най-доброто решение.

 

Въпреки всичките си знания и мъдрост, Девите обикновено са скромни и не обичат да подчертават своите качества, което прави тяхната гениалност не винаги забележима.

 

 

3. Риби

 

Рибите имат толкова силен усет за нещата, че изглеждат нереално. Водният знак просто блика от идеи, които за съжаление не винаги успяват да се канализират.

 

Голямото им въображение далеч надхвърля всичко познато досега, като позволява на Рибите да повярват в невъзможното.

 

Богатият вътрешен свят на водния знак понякога го възпрепятства да изказва и показва правилно своите чувства и стремежи, което го прави трудно разбран.

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
0
1
!
Отговори
ne sum ot tezi 4ak genialni .
Страница 1 от 1