регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Седмичен любовен хороскоп 12 февруари - 18 февруари

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен любовен хороскоп 12 февруари - 18 февруари
Снимка: Instagram

Овен

 

Както знаете, животът е онова, което се случва, докато си правим планове за него. Връхлитат ви идея след идея как по-забавно и по-разнообразно да си прекарате свободното време, как да изненадате гаджето си, къде да отидете заедно, за да сте далеч от хорските погледи, но... нищо такова няма да се случи. Ще пристигнат нечакани гости, заради които ще се наложи да промените всичките си планове. Не съжалявайте, така или иначе ще е весело.

 

Не вярвайте на обещания и не обещавайте нищо, ако до момента си нямате приятел/ка. Особено предпазливи бъдете към някой, който иска незабавно да се срещне с вас. Вместо романтично преживяване може да си осигурите неприятно разочарование.

 

Телец

 

Всеки празник ви ентусиазира и активира въображението ви. Св. Валентин може да не е точно български празник, но на вас ще ви хрумнат толкова много идеи, че ще организирате и празниците на приятелите си. Що се отнася до вас и избраника/цата ви, то романтичните преживявания ще са вълнуващи, зареждащи и запомнящи се. Само не прекалявайте с разходите, защото до края на месеца има доста време и не е желателно да оставате без джобни.

 

Ако все още си нямате гадже, то едва ли ще поставите начало на любовна връзка точно през тази седмица. Ще има флиртове, ще има и предложения, но те просто няма да ви заинтригуват. Реално погледнато, няма за къде да бързате.

 

Близнаци

 

Раздразнителни сте и склонни да си го изкарвате на най-близките си хора. Очакванията ви за празника на влюбените доста ще се разминат с действителността и не е изключено да спретнете шумен скандал на гаджето си. Във ваша полза е, преди да излеете водопада от думи, да се опитате да разберете какви са реалните факти. Може би той/тя има проблеми, случила се е някаква неприятност, не разполага с достатъчно пари или време. Проявете разбиране, за да не съсипете връзката си безпричинно.

 

За необвързаните е по-добре да избягват шумните компании, особено ако там може да присъства някой от бившите им гаджета. Занимавайте се с онова, което ви е приятно в домашна обстановка, за да възстановите доброто си настроение.

 

Рак

 

В началото на седмицата мислите ви може да са насочени изцяло към ежедневните задачи и да не ви се иска да си насрочвате романтични срещи. Работоспособни сте и ще се справите с работата си много бързо, след което точно толкова бързо ще промените и мнението си относно срещите. Ако искате да се почувствате наистина добре, то отидете с приятел/ката си на театър или концерт. Имате нужда от интелектуални развлечения.

 

Подобна е ситуацията и при необвързаните, те също с удоволствие биха посетили киносалона или концертната зала. Направете го с подходяща компания и не изпускайте възможността да се запознаете с нови хора.

 

Лъв

 

Приятел/ката ви ще има нужда от помощ във връзка с усвояването на учебния материал или изпълнението на някаква друга извънкласна задача. Вие преливате от енергия, така че нищо не би ви затруднило. Действайки заедно ще се сближите още повече и ще спечелите не само доверието, но и благоразположението му/й. Не се учудвайте, ако на празника на влюбените получите някаква специална изненада.

 

Малко по-сложна ще е ситуацията за онези от вас, които все още нямат приятел/ка. Ще получите предложения за партита и покани за срещи, но близките непрекъснато ще провалят плановете ви. Не съжалявайте, така никой няма да узнае тайните ви, а вие рано или късно ще се срещнете с когото сте си наумили.

 

Дева

 

Необичайно романтични и съпричастни сте през тази седмица. Преживявате лично всичко, което ви споделят, а ако информацията идва от любимия човек, ставате още по-състрадателни. Фактът, че показвате чувствата си смело и открито ще се отрази положително на връзката ви. Ще изгладите някои противоречия и даже ще получите мили извинения за стари грешки. Бъдете благосклонни, не напомняйте миналото, а се наслаждавайте на хармонията в настоящето.

 

Ще предизвикате интереса на нови обожатели. Не отказвайте поканите за разни партита и други развлечения, но и не бързайте да се сближавате. Наблюдавайте какво се случва, за да си изградите реална представа с какъв човек си имате работа.

 

Везни

 

Отношенията като цяло ще са необичайно спокойни. Ще ви интересува много повече социалната страна на общуването, отколкото романтичната и емоционалната. Въздържайте се от необмислени разходи. Не е изключено да ви връхлетят разни екстравагантни хрумвания за подаръци по повод Св. Валентин. Преценете добре дали няма да получите обратен ефект и вместо добро да направите лошо впечатление.

 

Учебните занимания ще ви се получават лесно и ще разполагате с достатъчно време за културни развлечения и за извънкласните си занимания. Желанието ви да общувате ще бъде напълно удовлетворено, а разнообразието на контактите ще зависи изцяло от вас.

 

Скорпион

 

Привлекателни сте и ще се радвате на популярност. Околните няма да скриват желанието си за общуване с вас, а ако все още си нямате приятел/ка ще се радвате на богат избор от възможности. Събеседниците ви ще са интересни, бъбриви, забавни и ще установите, че отдавна не сте си прекарвали свободното време толкова добре.

 

И свободните, и обвързаните Скорпиони ще преживеят вълнуващи емоции, бурни страсти, незабравими романтични мигове в Деня на влюбените. След това „температурата на чувствата“ ще спадне, но за това пък мисълта ще се изостри и ще си дадете сметка дали и до колко сте доволни от връзката си.

 

Стрелец

 

Много е вероятно да имате проблеми през тази седмица, които при това ще си създадете сами. Ако очаквате всички да са съгласни с вас и да одобряват изцяло хрумванията ви трябва да знаете, че няма да ви се получи. Така че не се сърдете на приятел/ката си, че има собствено мнение, не заплашвайте с ряздяла, не пишете ядосани СМС-и, а си помислете как бихте се почувствали, ако на вас ви обърнат гръб.

 

За необвързаните не е желателно да се вслушват в „полезните съвети“ на по-опитните си приятели, а да си изграждат самостоятелно мнение за новите си познати. Не е изключено да привлече вниманието ви някой, когото вече познавате, но до момента сте подминавали с безразличие.

 

Козирог

 

Почти ежедневно ще сте заобиколени от много хора. Заниманията ви, каквито и да са, ще са повод за закачки и флирт. Не изоставяйте учебния материал, но пък и не се затваряйте сами у дома с идеята, че ще си осигурите виртуални контакти. Ако си имате приятел/ка правете нещата заедно. Колкото и да са прозаични ще се окажат полезни за отношенията ви. Ще разберете до колко интересите ви съвпадат и дали се чувствате добре без допълнителна компания.

 

Необвързаните в края на седмицата може да започнат нова връзка или някой, с когото преди време са се скарали, да им поиска извинение.

 

Водолей

 

Разчитайте на интуицията си. Тя ще ви подскаже с кого е добре да общувате и кого да отбягвате. Мислете за отношенията си като за нещо, което искате да съхраните за дълго, а не просто като за мимолетна романтична емоция. Не обсъждайте чувствата си само защото разговорът е на тази тема, ако искате да си спестите куп неприятности.

 

Внимавайте какво обещавате. Ще имате възможност да участвате в редица забавления, където ще създадете нови приятелства. Дръжте се на положение и се съобразявайте със ситуацията. Ако си имате приятел/ка не давайте поводи за съмнения. Ако пък все още си нямате гадже не се хващайте с някого само за да сте като останалите.

 

Риби

 

Чаровни сте, привлеккателни, но и изключително самостоятелни, независими. През тази седмица не бихте допуснали никой да се бърка в работата и решенията ви. Никакви „добри съвети“ или приятелски желания не могат да ви отклонят от избраната посока. Ако решите, че трябва да си осигурите нечия компания ще го направите без предубеждение.

 

Не е изключено да получите интересен подарък или мило съобщение от анонимен подател. Скоро ще се досетите за кого става дума, а няколко дни по-късно може да ви отправят и покана за среща.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...