.

Свети Валентин: Коя е най-подходящата зодия? II част

И ще направи празника незабравим

Свети Валентин: Коя е най-подходящата зодия? II част
Снимка: Instagram

Според астрологията всеки знак има подходящи партньори, както и такива, с които трудно може да поддържа добри отношения, особено в любовта.

 

Ако си нямате половинка, нито пък планове за празника на влюбените, може да потърсите съвет от звездите, за да разберете кой ще бъде вашата валентика! С други думи - с кой зодиакален знак ще си прекарате супер, ако излезнете в деня на влюбените, вижте:

 

Везни

 

Везните умеят да намерят общ език с всеки, но за да си искарат наистина готино, звездите горещо препоръчват да се обадят на някоя Дева. Тази двойка открива страхотен баланс и всеки гледа да зарадва другия.

 

Скорпион

 

Скорпионът има нужда от ведра компания, която да го измъкне от мислите за всички проблеми, ето защо звездите препоръчват да потърси някой Овен, който да нагорещи страстите до червено. Двамата определено няма да скучаят, защото умеят да флиртуват и да се предизвикват.

 

Стрелец

 

Стрелците биха си прекарали чудесно в компанията на Водолей. Въздушният знак има точната доза романтика и страст, която да предложи на огнения Стрелец. А и на огъня му трябва кислород, за да гори, нали?

 

Козирог

 

Земният знак ще се почувства чудесно в компанията на Телец. Той има нужда от някой, който ще разбере и истински ще се забавлява на неговите шеги и закачки. Тези двамата ще си изкарат страхотно.

 

 

Водолей

 

Водолеят среща истинско вдъхновение в огнения Стрелец. Тези двамата нищо не може да ги спре, защото свободата е твърде важна, за да спазват ограничения. Въздушният знак ще измисля чудесни и нестандартни идеи, които определено ще заредят Стрелеца положително.

 

Риби

 

Рибите биха си изкарали чудесно с Везните или с други Риби. Въздушният знак ще ги разведри с позитивното си мислене и широка усмивка, а ако имат нужда да бъдат съвършено разбрани, трябва да се обадят на някой от своя знак.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...