.

Ерогенна зона според зодията II част

Научете къде им харесва на зодиите да бъдат докосвани

Ерогенна зона според зодията II част
Снимка: Pixabay

Според астрологията всеки зодиакален знак има ерогенна зона, където най-много му харесва да бъде докосван. Вижте коя е тя за всеки знак:

 


Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Управлявани от планетата на любовта и красотата, Везните имат неустоим чар. В леглото въздушният знак се раздава и не е егоист, а ерогенната му зона е кръста и дупето. Везните управляват седми дом, който отговаря за любовните връзки.

 

Скоприон

 

Скорпионите мислят за секс постоянно, а ерогенната им зона са гениталиите. Водният знак не си губи времето и винаги е готов за действие.

 

Стрелец

 

Ерогенната зона на Стрелците са бедрата. Огненият знак е управляван от Юпитер и иска да опита от всичко най-малко по веднъж. За него е важно взаимното удоволствие.

 

Козирог

 

Управлявани от сериозната планета Юпитер, Козирозите живеят за власт, пари и уважение. Отнема им малко време, за да се почувстват комфортно в компанията на нов партньор. Колената са ерогенната им зона.

 

 

Водолей

 

Планетата на Водолеите е Уран, а те са бунтовниците на зодиака. В леглото си падат по интересни предложения, а глезените са ерогенната им зона.

 

Риби

 

Рибите са интуитивни и с богато въображение. Според астрологията ерогенната зона на водния знак са стъпалата. В леглото Рибите имат много лица.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...