регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Как да изберете перфектния букет?

Според нейния характер

Как да изберете перфектния букет?
Снимка: Pixabay

Някои дами казват, че не държат да получат цветя, но истината е, че един добре подбран букет, на който пише нейното име няма как да я остави равнодушна.

 

На 8-ми март - деня на жената, всеки трябва да зарадва любимите жени с цвете. Добре е то да бъде съобразено с характера на всяка дама, за да й харесва.

 

Вижте нашите съвети за това как да подберете перфектния букет, за да пасне на жената, която обичате:

 

Тя е забавна и силна

 

Някога чували ли сте, че хората с най-големи проблеми имат най-широки усмивки? Познавате ли жена, която е минала през много тежки моменти, но се е борила упорито?

 

Ако тя за вас е пример за сила и смелост, подарете й слънчогледи. Това цвете винаги гледа към слънцето, точно както тя гледа към светлината в тежките моменти.

 

 

Тя е мила и жертвоготовна

 

Ако вашата дама се грижи неуморно за близките си и винаги поставя тях преди себе си, подарете й хортензия.

 

Това нежно цвете ще пасне чудесно на чувствителна жена, която обича природата и растенията. И не забравяйте да й поднасяте цветя по-често през годината.

 

 

На нея може да се разчита

 

Тя е човекът, на който ще се обадите, когато има кризисна ситуация. Тази жена винаги има трезва преценка за проблемите и се е нагърбила с доста чужди грижи.

 

Ако искате да я зарадвате, подарете и лилиум. Тя е сериозна и отговорна и това цвете ще пасне чудесно на нейната амбиция.

 

 

Тя има свободен дух

 

Ако тя има лек, ненатрапчив характер и в нейната компания се чувствате свободни и себе си, подарете й лалета.

 

Пролетното цвете е чудесен избор и в случай че искате да поздравите дете или млада дама, защото олицетворяла свежестта на пролетния сезон.

 

 

Тя е добър приятел

 

Ако искате да зарадвате своя приятелка, колежка или съседка, подарете й гербер.

 

Така ще й покажете, че цените нейното приятелство и всички моменти, когато ви е подкрепяла или спасявала от неприятности.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...