регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Каква жена харесва той според ЗОДИЯТА

Вижте какви качества притежава жената мечта според него

Каква жена харесва той според ЗОДИЯТА
Снимка: Pixabay

Чудиш ли се защо сипматичния ти съсед не ти обръща внимание, защо те преследва мъж, който изобщо не харесваш или пък просто искаш да разбереш какво наричат мъжете "жена мечта"?

 

Предизвикателна или смирена - каква си ти? Виж кой мъж търси точно теб! Какво харесва мъжът в една жена според неговата зодия:

 

Овен

 

Мъжът Овен е силен и независим. Жена, която не може да се справи с нищо и е твърди тиха, скромна и безхарактерна няма да привлече неговото внимание.

 

Той иска до себе си кралица, която да умее да получава онова, от което се нуждае и се бори смело с предизвикателствата на живота.

 

Овенът е авантюрист - той не се страхува от новото, неговата дама трябва да бъде говота да тръгне с него към непознатото и да рискува.

 

Но въпреки силната индивидуалност, която Овенът търси, неговата избраница трябва да му бъде вярна - никакви фриволности не са позволени. Огненият знак е ужасно ревнив!

 

Телец

 

Телецът харесва уровновесени дами, които не изпадат в истерии и не създават проблеми. Той иска да се чувства спокоен и сигурен във връзката си.

 

Търси жена, която умее да пести и цени парите. Общите материални ценности са много важни за този мъж, защото той не би понесъл прахосничество.

 

Жената, която Телецът търси трябва да бъде земна и да не витае в облаците. Той не си пада по вятърничави приказки и планове за далечното бъдеще.

 

Близнаци

 

Мъжът Близнаци има твърде много изисквания, защото въздушната му природа в комбинация с двойнствен характер го карат да търси противоречиви качества у своята избраница.

 

Но най-важно от всичко за това мъж е да срещне жена, която не взема живота твърде сериозно. Тя трябва да бъде купонджийка, лъчезарна и общителна.

 

Мъжът от тази зодия има много приятели и иска неговата половинка да се вписва чудесно навсякъде, а най-добре да бъде център на внимание и всички да я харесват.

 

Рак

 

Мъжът Рак държи неговата дама да бъде невинна и романтична. Много бивши партньори и обожатели няма да бъдат в нейн плюс.

 

Той мечтая да срещне принцесата от приказките, която е мила, грижовна, чувствителна, но и винаги с достойнство.

 

От друга страна мъжът Рак не е никак невинен, а напротив - той не пропуска удобна възможност за флирт и нови запознанства.

 

 

Лъв

 

Мъжът Лъв търси дама, която винаги да го държи в напрежение. Когато почувства, че някоя жена му е в кърпа вързана, той моментално губи интерес.

 

Жаждата да ловува е много силна при този знак - ето защо Лъвът лесно се влюбва, но и лесно разлюбва и трудно се намира жена, която да успее да задържи интереса му.

 

Огненият знак харесва жени със силна индивидуалност, които са обект на всеобщо обожание и възхищение, защото обича конкуренцията.

 

Дева

 

Мъжът Дева държи изключително много на физическата красота. Ако срещне истинска красавица, той би могъл да пренебрегне много нейни недостатъци.

 

Той иска неговата дама да бъде много чистоплътна, винаги гримирана, с прическа и перфектен маникюр.

 

А за да я нарече жената мечта, мъжът Дева си мечтае за дама, която има усет към парите и умее да печели добре.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 4 месеца
1
6
!
Отговори
4eta i za mujete ra4eta i za mujut deva .... seriozni iziskvania v dne6nia zaburzan den
pipinana
преди 4 месеца
0
3
!
Отговори
dosta interesni kombinacii
Страница 1 от 1