.

Седмичен и любовен хороскоп 12 март - 18 март

Каква ще бъде седмицата за всички знаци?

Седмичен и любовен хороскоп 12 март - 18 март
Снимка: Pexels

Овен


Успешна седмица за свободните представители на вашия знак. Контактите ще са интензивни, ще се запознаете с нови хора и ще преживеете вълнуващи емоции. Може да не попаднете на човека, който ще събуди заспалите ви чувства, но пък няма и да скучаете.


За намиращите се в постоянна връзка също има добри новини. Използвайте всяка свободна минута за съвместни занимания. От вас зависи да разчупите оковите на ежедневието и да освежите отношенията.

 

Телец


В началото на седмицата може да сте малко инертни и леко раздразнителни. Намалете контактите и, ако си имате половинка, е по-добре изобщо да не се виждате. Когато емоционалното ви състояние се стабилизира ще е подходящо да си насрочвате любовни срещи. Дръжте се мило, не пестете комплиментите. За предпочитане е да сте насаме, отколкото в шумна компания.


Необвързаните ще са доволни, ако използват активно свободното си време. Забавлявайте се, вместо да се оглеждате за нова любов. И най-важното, не се опитвайте да възкресите стари отношения, ще се разочаровате.

 

Близнаци


Привлекателни сте и почти непрекъснато ще попадате в центъра на събитията. Преценявайте поведението си и не прекрачвайте границите на добрия тон. В случай, че вече си имате половинка, то погрижете се да усети подкрепата ви и да се убеди, че може да разчита на вас. Разпределете вниманието си равномерно между него/нея, семейството и обичайните приятели.


Необвързаните ще създадат поредица нови познанства, но на този етап за дългосрочна връзка и изгарящи чувства не може да се говори. Ако някой ви се стори особено интересен не бързайте да се сближавате. Наблюдавайте и събирайте впечатления, ще са ви от полза.

 

Рак


Ще имате възможност да обсъдите някои различия в начина на мислене между вас и гаджето ви. Проявете толерантност и уважавайте личната свобода на предпочитания от вас човек, вместо да се надувате и да адаптирате всичко към собствения си мироглед. Провеждайте „трудните“ разговори на четири очи, всяка външна намеса ще усложни ситуацията.


Въздържайте се от смели обещания, ако все още нямате приятел/ка. Не се опитвайте да започнете връзка с всеки срещнат просто за да уплътнявате свободното си време и не се съгласявайте с условия, които не ви харесват, защото ще попаднете в много неблагоприятна ситуация.

 

Лъв


Ще ви е трудно да разпределите времето си между текущите задачи и предложенията за партита и купони. Задължително трябва да дадете приоритет на работата, учебните и извън учебни занимания, каквито и да са те. Довършвайте започнатото. Приятел/ката ви може да прояви недоволство, да направи сцени на ревност от минималното ви внимание, но вие сте чаровни и, ако заложите на чувството си за хумор, ще оправите нещата.


Самостоятелните представители на вашия знак ще са не по-малко заети, но те ще опитват да се забавляват предимно чрез социалните мрежи. Проявете предпазливост, чатът с някого може страхотно да ви допада, но това не е залог за успешна лична връзка.

 

Дева


Любовната тема вълнува съзнанието ви дълбоко, но… на литературно ниво. През тази седмица ви се иска да четете за любовта, да слушате подходяща музика, да гледате романтични филми. От друга страна личните ви отношения може да се окажат доста трудни, защото сте раздразнителни и ревниви. Ако искате да си спестите куп неприятности не си определяйте любовни срещи поне до края на седмицата. Отдайте се на предпочитанията, свързани с изкуството. Тъкмо ще имате подходящ повод за разговор като се видите.


Ще е по-лесно на онези представители на вашия знак, които все още нямат приятел/ка. Те поне няма да са ангажирани с нечие настроение. Пък и ако преценят събеседника си като отегчителен могат да си тръгнат без убедителни аргументи.

 

Везни


Отношенията ви като цяло ще са много спокойни. Емоционалното ви състояние е устойчиво, в състояние сте да обсъдите без излишно напрежение въпросите, които ви вълнуват, да преодолеете различията, да направите взаимни отстъпки, които ще се отразят положително на връзката ви. Използвайте свободното време не само за развлечения, но и за сериозни занимания като усвояване на уроци, писане на теми, подготовка на тестове.


Що се отнася до необвързаните, те ще имат възможност да се запознаят с нови хора по време на неформалните си занимания, на басейна, в библиотеката или друго обществено място. Емоцията ще е не повече от обикновен флирт, но макар и краткотрайна, ще е приятна.

 

Скорпион


Време е да помислите самостоятелно за отношенията си. Преценете до колко връзката, която имате в момента е трайна, до колко ви удовлетворява и до колко сте в състояние да правите компромиси. След като си отговорите, ще е правилно да предприемете някакви активни действия. Вариантите са само два: или ще проведете важен разговор с приятел/ката си и ще изчистите неяснотите, или ще се разделите без излишни драми.


Не започвайте нова връзка и дори не си позволявайте кратки свалки, ако все още си нямате „половинка“. Няма да сте доволни не само от преживяването, но и от самите себе си, защото ще се почувствате по-скоро използвани, отколкото обичани.

 

Стрелец


Ще сте по-заети от обикновено и няма да разполагате с много свободно време. В по-добра позиция са онези от вас, които имат общи занимания с половинката си свързани със спорт, творчество или други странични интереси. Срещите, а и темите на разговор, ще се въртят около тези ангажименти и ще са много повече делови, отколкото романтични. Но дори това ще е полезно, защото ще стабилизирате интересите си.


Всички останали ще осъществяват активни контакти на същия принцип: тренировки, репетиции, кръжоци. Не се ентусиазирайте прекалено от новите си познати и не се опитвайте да изпъквате с възможностите си. Думите ви може да бъдат разбрани неправилно и да подхраните прекалено големи очаквания у по-наивните си събеседници.


Козирог

 

В състояние сте да разпределите времето си неочаквано добре. Опитайте се първоначално да поставите ред около себе си, например в стаята и бюрото. Задачите, свързани с училището няма да са малко, но ще трябва да се включите и в домакинските задължения у дома. Ще получите интересни покани за купони с приятели. Едва ли ще можете да присъствате навсякъде, но за да сте известно време в компанията на приятел/ката си може да обсъдите и да изберете онези места, които харесват и на двамата. Така „хем вълкът ще е сит, хем агнето цяло“ или с други думи ще се видите и с приятелите и с него/нея, а и ще се позабавлявате.


И нямащите половинка ще ходят на партита (даже повече от другите), където ще се запознаят с разни интригуващи обекти, но дали ще се оформи романтична връзка е рано да се каже.

 

Водолей


С прекрасно настроение започвате тази седмица. Независимо дали си имате гадже или все още сте самостоятелни, контактите ви ще са интензивни и интересни. Ще са свързани предимно с учебните задължения, но ще забележите у събеседниците си нови качества, които до момента на се ви правили впечатление и ще сте приятно изненадани. Ще си имате компания за свободното време, колкото и малко да е. Радвайте се на дребните удоволствия, опознавайте характерите и търсете начин да зарадвате хората, с които общувате.


Едва ли ще осъществите всичките си желания, но ако помогнете на някой друг да осъществи поне едно от своите, ще се почувствате неповторимо нужни и щастливи.

 

Риби


Направете си график още в началото на седмицата и разпределете времето си така, че да сте по-често в компанията на гаджето си. Най-добре всеки ден по малко. Може да се прибирате заедно от училище или просто да си организирате кратка разходка, на която да обсъждате ежедневните затруднения. Дори тези обикновени разговори ще ви сближат и ще ви помогнат да изгладите конфликтите. Ще установите, че различията са нещо важно и нужно и няма смисъл да се стремите към уеднаквяване.


Необвързаните Риби може да се почувстват малко тъжни и меланхолични, но ще е за кратко. В компанията на обичайните си приятели ще успеят да се развеселят и позабавляват. На този етап не е желателно да се хвърлят в търсене на нова любов, а още по-малко да създават виртуални контакти.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...