.

Най-голямата заблуда на всяка Зодия

Всеки знак пази тайна дори от себе си

Най-голямата заблуда на всяка Зодия
Снимка: Pixabay

Хората обикновено се опитват да бъдат честни пред себе си, но дори това понякога се оказва предизвикателство.

 

За съжаление тази от нас, които лъжат по-често другите са по-склонни да заблуждават и себе си, като си представят нещата точно както им е удобно.

 

Вижте как всеки зодиакален знак заблуждава себе си, за да скрие своята неувереност и слабости:

 

Овен

 

"Помислих много добре преди на направя това" - Овенът винаги действа прибързано, защото няма търпението наистина да премисли нещата добре.

 

А след като нещо се е оплескало в резултат не неговите щури идеи, той се успокоява с това, че е премислил нещата, което със сигурност не е така.

 

Телец

 

"Аз не ревнувам и нямам против ако искаш да излизаш с други" - Телецът знае, че обича да притежава и хората не бива да научат това.

 

Той се страхува, че може да накара своя партньор да се чувства задушен, но казвайки си, че не ревнува, Телецът се заблуждава и по-късно това води до проблем.

 

Близнаци

 

"Нямам какво повече да кажа" - Да бе! Близнаците винаги имат какво да допълнят и ще го направят рано или късно. 

 

Да си казват, че не желят по-нататъшен контакт с някой, който ги е ядосал е грешка, защото после те сами ще потърсят път към него.

 

Рак

 

"Не, изобщо не ми пука. Моите чувства не са наранени" - Раците често се засягат от думите или постъпките на някой, но опитват да скрит това, за да не изглеждат слаби.

 

Но колкото и да си повтарят, че всичко е наред това няма да промени нищо, защото заблуждавайки себе си те трупат гняв, който рано или късно ще се покаже.

 

 

Лъв

 

"Аз съм такъв, какъвто изглеждам" - Лъвовете изглеждат уверени, но истината е, че имат много съмнения, които крият от всички.

 

Колкото и да им се иска няма как да скрият това от себе си - никой не е перфектен, нито най-добър във всичко.

 

Дева

 

"Не направих достатъчно" - Девите са критични към другите, но особено критични към себе си.

 

Обикновено те са направили абсолютно всичко възможно, което другите не биха и предположили, но не го признават пред себе си и се обвиняват постоянно.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...