.

Недостатъците на всяка Зодия! II част

Къде са слабите ви места

Недостатъците на всяка Зодия! II част
Снимка: Pixeles

Всеки има слабости и обикновено не ги признава, а според астрологията може лесно да разберем какви са те. Вижте недостатъците на вторите 6 зодиакални знака:

 

Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Везните са прекалено отнесени в собствения си свят. Те просто не могат да надникнат извън него и да видят какво става в реалността.

 

Въздушният знак е ужасно безотговорен. Понякога има пристъпи на грижовност и внимание към близките, но нищо не му пречи да ги зареже точно в най-важния момент.

 

Скорпион

 

Скорпионите са маниакално привлечени! Те обсебват изцяло това, което ги вълнува – като куче, което се радва на новата си играчка. Така забравят за всичко и всички и пропускат най-важните моменти.

 

Освен това водният знак не се отказва в никакъв спор – неговата дума задължително трябва да бъде последна. Победата – тя си заслужава всички средства.

 

Стрелец

 

Стрелците са ужасно безразсъдни и дрънкат каквото им падне. Казват каквото искат когато искат и никак не се интересуват, че постоянно нараняват околните.

 

Едно бързо извинявай трябва да реши всички проблеми и всички грешки, които правят, защото животът е твърде кратък, за да си губят времето в дълги обяснения.

 

Това може да е добро решение в някои ситуации, но когато човек опознае Стрелеца разбира, че той не може да бъде верен приятел или партньор.

 

Козирог

 

Козирозите са ужасни предатели. Когато са решили да гонят някаква цел, няма да се почудят да жертват дори най-близките си хора.

 

Твърде много се разстройват, ако нещата не вървят точно както са решили. Козирозите са в състояние да изгубят контрол дори при най-малкия проблем.

 

 

Водолей

 

Водолеите трябва да признаят, че никак не обичат да си показват чувствата, което често наранява техните близки.

 

Те се отдръпват почти винаги и все изглеждат незаинтересовани. Колкото и да се опитват да покажат ентусиазъм, той изглежда някак фалшив.

 

Риби

 

Рибите винаги са жертва. Каквото и да е станало те успяват да извъртят ситуацията така, че всички останали да са виновни, а те горките, понеже са много нежни и раними, страдат безутешно.

 

Манипулацията им се отдава чудесно и те се възползват от всяка възможност. Понякога Рибите отказват да се борят с проблема и оставят всичко в ръцете на другите, като накрая недоволстват от резултата.

 

Снимки: Pixeles


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
0
0
!
Отговори
Аз съм Водолей и съм съгласна с написаното!
Страница 1 от 1