регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Най-токсичната връзка според Зодията!

Отношенията с някои хора са фатални

Най-токсичната връзка според Зодията!
Снимка: Pixabay

Всеки, независимо от неговия зодиакален знак, носи някаква токсичност в себе си. И нищо не може да се направи; хората са далеч от съвършенството, имат недостатъци и правят грешки често.

 

Понякога срещаме хора, които ни карат да се чувстваме добре и да се развиваме. Има и такива обаче, които изкарват най-лошото от нас и в тяхната компания ние се превръщане в най-лошото, което можем да си представим. Вижте кои са те според астрологията:

 

Овен

 

Овните се палят много лесно и когато усещат напрежение около себе си, бързо го акомулират в огнен гняв.

 

За съжаление Телците често създават напрежение със своите капризи и негодуване и се оказват най-лошата компания за Овена.

 

Телец

 

Телецът е разумен и следва своите правила и решения. Всичко е чудесно докато не срещне Стрелеца. Огненият знак е твърде непредсказуем и винаги държи Телеца в напрежение и очакване.

 

Ако тези двамата прекарат повече време заедно, Телецът може да се подведе по щурите идеи на огнения знак, а после горчиво да съжалява.

 

Близнаци

Ако вземем двата най-директни и безгрижни знака в зодиака и ги съберем заедно.. какво ще се получи? Голяма бъркотия.

 

Близнаци и Водолей не носят нищо положително един на друг. Двата знака се въртят в омагьосан кръг, като с течение на времето не претърпяват никакво развитие.

 

Рак

 

Раците дават вид на непукисти, но истината е, че са много чувствителни. За тях не се препоръчва да поддържат близки отношения с Близнаци.

 

Не че Близнаците са лоши, дори са много забавни. Но за съжаление не са никак задълбочени и не се трогват от емоциите и нуждите на околните. А това може да се окаже много токсично за Рака.

 

 

Лъв

 

Лъвът е труден характер и има голямо его. Той се нуждае от обожание, подкрепа и безусловна любов.

 

Но няма да получи това от Девата. Тя е твърде критична, за да се възхити на който и да е, а неспособността на Лъва да признава грешките си ще я направи още по-агресивна в забележките.

 

Дева

 

Девата има нужда от баланс, спокойствие и сигурност. Но определено няма да открие всичко това в компанията на друга Дева.

 

Тези двамата ще измислят разни глупости, с които само ще си навредят. Две Деви на едно място се теглят взаимно надолу и могат да стигнат до пълно отчаяние.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 3 месеца
0
1
!
Отговори
a sega de
Страница 1 от 1