.

Пътят към НЕГОВОТО СЪРЦЕ! Според зодията

Как да го спечелите?

Пътят към НЕГОВОТО СЪРЦЕ! Според зодията
Снимка: Pixabay

Знаете ли как да стигнете до сърцето на човека, който обичате? Този път винаги е различен, според това, което неговият хороскоп казва за него.

 

Разбира се, щом знаете неговия зодиакален знак, може да мислите, че е лесно да се вмъкнете в сърцето му, но това не е така просто.

 

Трябва да се потрудите! Точно както той трябва да положи усилия, за да стигне до сърцето ви. Има някои зодиакални знаци, които са много по-отворени към нова любов и наистина може да е доста лесно.

 

Но има и зодиакални знаци, които ще ви накарат да скачате през огнени обръчи, за да стигнете до сърцата им, защото те искат да се уверят, че ще останете там задълго. Вижте как да спечелите неговото сърце според зодията:

 

Овен

 

Пътят към сърцето на Овена изглежда лесен, но може да се окаже по-трудно отколкото си мислите. Той търси партньор, с който може да усети романтика и нежност - флирт и закачки ще открие навсякъде.

 

За Овена, страстта и романтиката са най-важни в една връзка, така че ако не сте готови за нещо голямо и смело, тогава вероятно не сте готови за Овен.

 

Най-лесният начин да спечелите сърцето му е да бъде готови да направите много смели неща. Той не се привлича от страхливи дами, които опитват да играят игри.

 

Овенът може да се стори твърде интензивен на някои, но за онези, които обичат да рискуват, любовта с него ще бъде едно безкрайно приключение.

 

Телец

 

Домът е където е сърцето на Телеца. Той го превръща в своя крепост, където се случват всички чудеса. Може да очаквате копринени чаршафи, свещи и приятна атмосфера, защото той обича да се отпуска когато се прибере у дома.

 

Телецът ще ви покани в своята крепост, но там трябва да играете по неговите правила. Докосвайте често този мъж, той може да срещне трудност в разтапянето на леда.

 

Близнаци

 

Комуникацията е ключът към сърцето на мъжа Близнаци, известен като знак, който ще поиска номера ви още първия път щом ви види.

 

В сравнение с други зодиакални знаци, той ще се отпусне доста бързо във вашата компания и няма да се свени да поиска всичко! Трудното идва, ако искате да го задържите.

 

Мъжът Близнаци има нужда от вълнение и ще трябва да играете на неговите игри, за да се опознаете по-добре. Не се притеснявайте да го попитате директно какво търси в любовта, ще се изненадате колко откровен може да бъде.

 

Рак

 

Ракът няма да се влюби просто така. Той иска да покажете любовта си с думи и да я докажете с действия. За него е важно да се докосне до вашата чувствителна страна, за да усети сигурност.

 

В началото на нова връзка Раците изглеждат малко дистанцирани, срамежливи и твърде мистериозни, но ако си пасвате на емоционално ниво вие ще имате търпението да стигнете до неговото сърце.

 

Когато най-накрая Ракът повярва, че е срещнал принцесата от приказките, той ще се разкрие и дори може да се превърне в непоправим романтик, който ще ви прави изненади.

 

 

Лъв

 

Той не случайно е голяма котка - ще иска да си играе с вас не само в спалнята, но и извън нея. Винаги ще търси начин да се закача с вас, защото това е неговият начин да покаже привързаност.

 

Игрите на Лъва понякога са болезнени, защото той не може да скрие острите си нокти. Но ако умеете да се пазите от тях ще се радвате на много приключения и емоции с него.

 

Дева

 

Мъжът Дева е неуравновесен и ще бъде очарован от една земна дама, която умее да държи нещата под контрол. Пътят към сърцето на този мъж е да не се влюбите първа в него.

 

Дръжте дистанция и не показвайте привързаност колкото е нужно. ще дойде момент, в който той ще признае своите чувства и тогава вие ще имате власт над сърцето му.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
0
3
!
Отговори
ima edin prekrasen goliam bliznak do sebe si , mnogo puti go pitam kakvo o4akva , kakvo jelae , kakvo e mnenieto mu za 4uvstvata , za liubovta. ama e goliam 6egobiec i v neta e trudno da otgatna koga se 6eguva i koga e seriozen , obi4am go silno i gore6to
Страница 1 от 1