.

Седмичен любовен хороскоп

Каква ще бъде тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pixabay

Овен


Най-големият ви враг през тази седмица сте си самите вие. Нежеланието да се съобразите с когото и да било и готовността да следвате само собствените си принципи най-вероятно доста ще навреди на отношенията ви. Обръщайте внимание на приятел/ката си, защото може да има нужда от помощ. Егоизмът никога не е бил катализатор за любовта, напротив.


Обръщайте внимание на хората около себе си, ако все още си нямате гадже. Съществуват реални предпоставки за стартиране на нови, при това доста дълготрайни и стабилни отношения. Преди да се хвърлите в поредната връзка помислете дали сте готови.

 

Телец


Ще сте доста заети с ежедневните си задължения и няма да разполагате с достатъчно свободно време. Което означава, че в известна степен ще лишите приятел/ката си от присъствие и внимание. Фактът, че сте толкова старателни неминуемо ще повиши уважението към вас, но и недоволството от създадената дистанция. Постарайте се да разпределите равномерно времето си между училище, семейство, приятели, гадже. Или поне преценете кой най-малко би се засегнал от отсъствието ви.


Много по-благоприятна е ситуацията при необвързаните. Те не само, че няма да се налага да търсят подходящия човек, но и ще бъдат обект на свалки, с които ще могат просто да се забавляват и разнообразяват.

 

Близнаци


Необичайно влюбчиви сте през тази седмица, а още по-необичайното е, че сте склонни да мислите не само за себе си, но и за околните. Как ще ви се отрази тази ситуация? Нееднозначно. Имащите гадже ще станат грижливи, дружелюбни и внимателни, което определено ще освежи и стабилизира връзката.


Свободните представители на вашия знак, обаче, не е изключено да натрупат горчив опит. Интересни, харизматични, но и егоистични личности ще привличат вниманието ви. Ще имате възможност да се сближите, да посветите свободното си време на набелязания обект и да се забавлявате. Разочарованието може да настъпи тогава, когато установите, че усилията ви не са получили очакваната оценка.

 

Рак


Очакват се изненади на любовния фронт през тази седмица. Ще се окажете много търсени, много обичани и много магнетични. Фактът, че някой открито ви говори за чувствата си може и да ви уплаши. Запазете спокойствие. Дайте възможност на приятел/ката ви да каже откровено какво мисли за връзката ви. Изслушайте дори критиките. Ще са полезни, навременни и лесни за възприемане. Преживейте мига, не ви се случва толкова често да чуете искрени любовни обяснения.

 

Ситуацията ще е аналогична и при нямащите постоянна връзка. Интересът към вас ще е повишен и ще получите съвсем откровени и твърде горещи предложения за ново начало. Остава само да решите дали това е подходящата партия и да се справите с присъщите си страхове.

 

Лъв


Събитията ще ви подскажат, че трябва да преосмислите съществуващата си връзка или, ако нямате такава, да преосмислите отношението си към човек, когото познавате от доста време.


Привлекателни сте и въздействащи. Приятел/ката ви ще подкрепи всички ваши идеи, ще ви помага да се справите с ежедневните задължения и ще се съобразява с предпочитанията ви. Ще установите, че дори да сте имали някакви разногласия те с били глупави и неоснователни.


Необвързаните ще са обект на повишено внимание от няколко различни и независими източника. Ще имат възможност за избор, съобразявайки се с темперамента си и чувството за сигурност. Някой ще ви докаже, че напразно сте го пренебрегвали.

 

Дева


Смело разговаряйте и обмисляйте бъдещите планове с личността на сърцето си. Отношенията през тази седмица ще са искрени, хармонични, ще успеете да постигнете общо мнение по всички въпроси, които са били спорни до момента. Всъщност, ще сте ангажирани много повече с това да си помагате и да се справяте с текущите задължения, отколкото да обсъждате романтичните си преживявания, но ще го правите с удоволствие.


Търсещите връзка са в изключително благоприятна позиция. При тях са много вероятни два варианта: или да възобновят връзка, която са прекъснали преди известно време, но не са били съвсем убедени, че са постъпили правилно, или за известно време просто да останат сами, докато решат какви точно са стремежите им.

 

Везни


Може да звучи странно, но през тази седмица ще ви интересува много повече материалното, отколкото духовното. Опитайте се да преценявате темите на разговор с приятел/ката си, защото може да ви разберат неправилно. Може да възприемат мнението ви като проява на меркантилизъм или опит да използвате гаджето си по някакъв начин.


Още по-деликатно е положението при онези представители на вашия знак, които още нямат постоянна връзка. За тях ще са по-привлекателни онези, които ги засипват с подаръци, удовлетворяват капризите им или се опитват да им осигурят покровителство, отколкото онези, които се опитват да ги привлекат с предложения за кино, театър или друг вид интелектуално занимание.

 

Скорпион


Влюбените Скорпиони през тази седмица ще преоткрият чувствата си и любимия човек. Ще забележат в него/нея нови черти. Не е сигурно, че „откритието“ ще ви хареса, но ще ви накара да се замислите за стабилността на връзката, личните си предпочитания и най-вече за очакванията си. Защото всички разочарования обикновено са плод на излъгани очаквания. Крайният резултат ще е решение, което ще се наложи да вземете самостоятелно.


Търсещите любов Скорпиони също ще са неспокойни. Ще усетят мощен импулс на търсачи, нуждаещи се предимно от внимание. До болка познат човек буквално ще се преобрази във възприятията им и ще съжалят за пропуснатите моменти, когато са могли да бъдат заедно.

 

Стрелец


Вероятността тази седмица да помрачат щастието ви с критика (при това съвсем основателна) не е за пренебрегване. Приятел/ката ще ви напомни за дадено и неизпълнено обещание. Ще чуете обвинения, които никак няма да ви харесат. Въздържайте се от остри и спонтанни реакции. Все още имате време да оправите нещата. Е, ако разбира се, идеята ви е да запазите тази връзка. Ако ли пък не, значи моментът за раздяла е настъпил съвсем на време.


За необвързаните вероятността да си намерят ново гадже е минимална. Дори да се случи нещо вълнуващо и романтично ще е за кратко и ще ви се стори по-скоро скучно.

 

Козирог


Със сигурност ще изневерите на разумния си и прагматичен подход към действителността. Влече ви много повече към новото и забраненото, стремите се към силни усещания и ако няма друг начин сте готови да си ги създадете сами. Малко е рисковано, особено ако имате връзка и тя датира от доста време. Ще изненадате гаджето си, а може да предизвика защитна реакция вместо одобрение. Ако се разминете само с обикновена разправия считайте, че сте късметлии.


Свободните Козирози може да започнат нов роман със стари действащи лица. И при тях ситуацията е доста противоречива, защото рискуват реалността да се размине с очакванията им, но те така или иначе не биха се вслушали в ничий съвет и най-добрата тактика е да бъдат оставени „да сърбат каквото са си надробили“.

 

Водолей


Не звучи много добре, но ви предстои една изключително скучна, монотонна и лишена от бурни емоции седмица. Причината е в това, че мислите ви ще са много повече насочени към ежедневните задачи и ангажиментите във и извън училище, отколкото към гаджето ви. Много е вероятно той/тя да ви затрупат с претенциите си, да предлагат промени или развлечения, които по никакъв начин няма да ви извадят от апатията. Разредете срещите, за да избегнете фаталния изход.


Свободните Водолеи поне не са заплашени от раздяла. Нови запознанства ще има, но нито едно от тях няма да се окаже достатъчно интригуващо, че да ги накара да проявят инициатива и да задълбочат отношенията.

 

Риби


Независимо дали ви харесва или не през тази седмица ще се окажете в центъра на вниманието на доста широк кръг от хора. Повечето от тях ще са свързани с неформалните ви предпочитания или ще са съвсем нови „звезди на хоризонта“. Преценявайте реакциите си, ако вече сте във връзка. Милото ви отношение и готовността за активни контакти със сигурност ще предизвика недоволство у гаджето ви.

 

Що се отнася до необвързаните Риби, то те ще мечтаят връзка, изпълнена с изненади, горещи срещи и силни страсти. Стига да попаднат на личност, подсказваща че ще удовлетвори мечтите им, няма да се подвоумят и ще се хвърлят в дълбоките води на новата си любов.

 

Седмичният ви хороскоп е изработен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...