регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 на най-романтичните партньори в зодиите

Кои ще ви третират като истински идол

Топ 3 на най-романтичните партньори в зодиите
Снимка: Pixabay

Романтиката е един от ключовите елементи на една връзка, който поддържа искрата жива.

 

Някои хора полагат специални грижи, за да изненадат своите половинки, а други са си родени с това умение.

 

Чудели ли сте се към коя от двете категории приспада вашия партньор? Представяме ви топ 3 на най-романтичните любовници сред зодиите.

 

1. Риби

 

Представителите на зодия Риби са заклети романтици. На тях им хрумват постоянно някакви нови фантазии, които се стремят да направят реалност заедно със своите партньори. За тях идеалната среща би била вечеря на срещи с романтични песни за фон, последвани от разходка по плажа или любимия им парк.

 

2. Рак

 

Раците са много емоционални същества и романтиката им буквално се стича по вените им. Те са с доста развита фантазия и никога не се колебаят да положат допълнителни усилия, ако крайният резултат ще донесе забавление в техните отношения. Освен това представителите на тази зодия са много лоялни и съпричастни като партньори.

 

3. Дева

 

Когато Девите се влюбят в някого, целият им свят започва да се върти около този човек. Те ще имат предвид вашите предпочитания и недостатъци и винаги ще се съобразяват с вас. В деня, в който се срещнете, отидете на първа среща, гледате първия си филм заедно или сготвите нещо, ще бъде запомнен и стриктно отпразнуван всяка година.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 3 месеца
0
2
!
Отговори
kakva li sum v razli4nite momenti ot jivota si ???
Страница 1 от 1