регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 на най-досадните зодии

Кои знаци могат да ни убият с досадата си

Топ 3 на най-досадните зодии
Снимка: Pixabay

Всеки човек има своите странности, които могат да побъркат другите. За едни това са странни звуци, издавани при хранене, а за други – твърде многото говорене. Всичко това обаче е част от това да бъдем хора.

 

Всички имаме своите недостатъци и колкото и да осъзнаваме какви са, трудно можем да ги променим.

 

Има обаче някои зодиакални знаци, които са по-досадни от другите.

 

Кои са топ 3 сред тях? Вижте сами:

 

Козирог (22 декември - 19 януари)


Фокусът на Козирога върху практичността и ефикасността може да се приеме като обиден и досаден, но те в действителност не получават никакво удовлетворение от нараняването на другите. Всичко при Козирога е свързано с дългосрочните резултати, така че ако те трябва да бъдат малко жестоки, за да се гарантира производителността и сигурността, не го приемайте лично. Под този непоколебим външен вид е една нежна душа, която желае да остане с вас завинаги.


Лъв (23 юли - 22 август)


Лъвът не може да остане извън светлината на прожекторите, със сигурност, но това не се дължи на егоизъм! Те наистина изискват много внимание и хвалене, за да са щастливи. Лъвът има огромно сърце с много място за всички. Щом се сбъднат нуждите и желанията на Лъва, той до голяма степен ще се опита да се увери, че всички останали получават равно внимание.


Везни (23 септември - 22 октомври)


Везни могат да изглеждат малко хаотични. Те са склонни да търсят големи партита и лъскави предмети вместо "по-дълбоките" връзки и чувства. Везните са шампиони по равновесие и красота и ще отделят цялата си енергия, за да се уверят, че хората около тях живеят в спокойна и приятна обстановка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...