регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

За всеки влак си има пътници, а за всяка личност - хейтър

Докато по-голямата част от българите обединиха молитвите си Боян Петров да бъде открит жив, други засипаха личността му с негативни коментари

За всеки влак си има пътници, а за всяка личност - хейтър
Снимка: Bulgaria ON AIR

Текат последните часове от спасителната операция на Боян Петров. Китайските алпинисти и шерпи издирват изчезналият ни алпинист в ниските части на Шиша Пангма.

 

Покрай търсенето на алпиниста, обаче, излязоха редица фалшиви новини и се намериха не само журналисти, но и граждани, които отново да ударят моралното дъно.

 

След появата на жълтата новина, че Боян Петров е намерен жив – как да се борим с дребните души?

 

Коментар в предаването „Околосветско“ от близкия приятел на българския алпинист и изследовател Павел Стоев и музикантът Тодор Георгиев – Тоши.

 

„Попаднах на наистина потресаващи и гадни коментари за Боян. Омръзнало ми е. Гледаме по телевизията супер герои, възхищаваме се....И в същото време има един българин, който преборва рака, изправя се след катастрофа от кома и който с диабет изкачва 10 осемхилядника.“, коментира Тоши.

 

Имаме ли нужда от такива примери и защо, когато се появят, гледаме да ги смачкаме?

 

„Има криза в моралните разбирания и етичните норми. Тя се задълбочава през последните години.“, сподели близкият приятел на Боян Петров – Павел Стоев. 

 

 
 


Реклама Инвестор.БГ


Още за...
teenlife
Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 месеца
0
1
!
Отговори
Така е!
papugai
преди 6 месеца
0
1
!
Отговори
А за жената починала в болница, защото нямала пари да си плати лечението пуснаха 1 статия, за тоя пускат всеки ден поне по 50 материала във всеки един сайт.
Страница 1 от 1