регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

3 зодии, които никога не се извиняват

От кои знаци не можете да изкопчите думата „Съжалявам“

3 зодии, които никога не се извиняват
Снимка: Pixabay

Не можете да минете през живота без да влезете в нито един конфликт. Тогава виждате всъщност тъмната страна на хората и често това води до прекратяване и на отношения.

 

Хубаво е, когато открием баланса и преценим приоритетите си, в името на които сме склонни да направим компромис, дори и да не сме съгласни, в името на това да задържим отношенията.

 

Има зодии обаче, които никога не биха направили такава крачка, независимо каква цена ще трябва да платят.

 

Представяме ви топ 3 на зодиите, от които никога няма да чуете думата „Извинявай“.

 

1. Телец

 

Телците са една от зодиите, които никога, при никакви обстоятелства няма да признаят, че грешат. Готови са да вадят още и още доводи само и само да стане на тяхното. Не са склонни да търпят поражение, а дори и най-малкият спор превръщат във война. Проблемът им е, че са толкова фокусирани върху своята гледна точка, че нямат опция да приемат чуждата... дори и да е правилна.

 

2. Лъв

 

Лъвовете, във всяка една история или ситуация, са добрите. Те се възприемат като истинска звезда, герой и този, който спасява всички. Ако те някога, по някакво стечение на обстоятелствата се извинят, вероятно ще бъде нещо от типа на: „Съжалявам, че се чувстваш по този начин, НО...“

Те не могат да разберат другите именно защото вярват, че са прави.

 

3. Скорпион

 

Извинение от Скорпион? Сигурно сънувате, защото друго логично обяснение няма.

По-скоро въпросът тук е защо и как успяхте да влезете в спор със Скорпион? Те ще направят абсолютно всичко по силите си, за да ви убедят, че всъщност вие сте проблемът, а те просто са направили компромис и са ви приели такива, каквито сте. Те умеят да манипулират ситуацията така, че е по-вероятно накрая вие да им се извинявате за нещо... без дори да знаете за какво точно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...