регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 на зодиите, които са най-добри за гаджета

От кои да търсим партньор?

Топ 3 на зодиите, които са най-добри за гаджета
Снимка: Pixabay

Обикновено всички мечтаем да открием перфектния партньор, с когото да изградим идеалните отношения.

 

Той трябва да е лоялен, внимателен, да ни обича, да ни обръща внимание и още куп неща. Някои хора обаче, просто не са с такъв характер и често се оказват съвсем в друга крайност.

 

Кои са перфектните партньори според зодията? Вижте сами:

 

1. Козирог 

 

Козирогът е най-добрият пример за зодии, които трудно се отказват, ако поискат нещо. Всяка връзка за тях е възможност да станат по-добри партньори. Те не се отказват от своите половинки и никога не биха поели риска да се превърнат в причина или повод за раздяла. Особено коректни са и често лоялността им става нарицателно за самите тях.


2. Рак 

 

Раците лесно могат да бъдат наранени и обременени от минали разочарования и трудно забравят миналото. Те търсят сигурност, която идва единствено и само от стабилните отношения и това ги кара да третират партньора си като потенциално дългосрочен. Половинките на тези зодии трудно ще развалят хармонията, освен ако те не станат причина за разочарование. 

 

3. Телец

 

 Телците са управлявани от Венера, планетата на любовта, комфорта и приятната обстановка. Хората, родени под този знак, често са упорити и това може да се види в отказа им да бъдат част от проблем. Въпреки това, те са изключително лоялни към своите половинки и дават всичко, за да бъде това взаимно. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 2 месеца
0
1
!
Отговори
Според мен за всеки е различно!
Страница 1 от 1