регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 зодии, които ще ви разбият сърцето

Кои са те?

Топ 3 зодии, които ще ви разбият сърцето
Снимка: Pixabay

Днес ще поговорим за хората, които гонят собствения си интерес и никога не се интересуват от чуждия.

 

В случай, че сърцето ви е било разбивано някога, много вероятно е „виновникът“ да е един от тези зодии.

 

Когато стане въпрос за внимание, проблеми с отношението и липса на заинтересованост, със сигурност има общо със зодиакалните знаци.

 

Представяме ви топ 3 на зодиите, които е най-вероятно да ви разбият сърцето.

 

1. Лъв

 

Вашата енергия и самочувствие кара всички да ви искат и да гледат да са около вас. Следователно не е трудно да бъдете част от много и все различни връзки и отношения. Дилемата при вас е, че сте доста егоистични и шансовете да разбиете нечии сърца никак не са малки.

 

2. Стрелец

 

Има ли някой, който може да научи представителите на зодия Стрелец как не трябва да разбиват чуждите сърца??? Те имат неприятния навик да подвеждат останалите, да оставят едни впечатления и след това да направят точно обратното. Не обичате да се изправяте пред проблеми, затова обикновено наранявате чуждите чувства и за съжаление, не ви е никак трудно.

 

3. Козирог

 

Вие сте много сериозни. Хората ви харесват, защото сте аналитични, практични, но и ви харесва идеята да не прощавате на околните и винаги да искате да сте прави – неща, които често водят до разбити сърца. Очаквате околните да са като вас, макар че самите вие знаете, че това е невъзможно. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 2 месеца
0
2
!
Отговори
Разбихте сърцето на тези зодии с тази статия!
Страница 1 от 1