регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 юни

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 юни
Снимка: Pexels

Овен


Опитайте се да овладеете емоциите и да не говорите твърде много. Неспокойни сте, прибързани и не си представяте ефекта от изказванията си. Ако не искате да си развалите отношенията с гаджето е желателно да се виждате по-рядко и то насаме. Излезте на разходка, отидете на кино, но не подхващайте разговори за уточняване на взаимоотношенията. Напрежението ще ескалира и може да си навредите необратимо.


В случай, че не сте във връзка всяка случайна среща ще ви въодушевява и ентусиазира, но бурната ви реакция ще е по-скоро плашеща, отколкото привлекателна. Шансът да започнете нещо ново е да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“, но в интерес на истината подобна кротост не ви е присъща.

 

Телец


Наблюдателни сте и през тази седмица ще забележите у приятел/ката си качества, които преди са ви убягвали. При това тези качества изобщо няма да ви харесат. Може би ще си спомните миналото, началото на връзката, когато всичко ви е изглеждало идеално и мечтано. Излишно е да обсъждате впечатленията си, думите ви направо „ще преминат покрай ушите“ на гаджето и резултатът от подобен разговор със сигурност ще е негативен. Печелившата тактика е да разредите срещите и самостоятелно да обмислите до къде се простира общата ви перспектива.


Самостоятелните представители на вашия знак са настроени по-скоро философски, отколкото романтично. Критични сте и едва ли точно през тази седмица ще попаднете на човека, който ви допада, но пък ще си създадете ясна представа кое е важното в една връзка.

 

Близнаци


Или ще се възползвате от натрупания опит, или ще повторите стари грешки. Събитията ще са противоречиви, често и необясними. Двусмислени изказвания, стари клюки, полузабравени конфликти, закъснели извинения… хаотичен пъзел, който изведнъж ще ви се струпа на главата. Ориентирайте вниманието си към обикновените ежедневни практически задачи и не губете време с разплитане на въображаеми любовни паяжини. Съвсем скоро всичко това ще е просто мъгляв спомен.


Късметът е с необвързаните. Поредица любопитни случайности ще им помогне да формулират целите и очакванията си от предстоящата романтична връзка.

 

Рак


Спокоен период, що се отнася до романтичните и любовни емоции. Единствената причина за неприятни разговори може да бъде прекалената ви интровертност. Не мислете само за себе си. Опитайте се да подредите нещата така, че предпочитаните от вас развлечения да отговарят и на предпочитанията на приятел/ката ви. В противен случай ще чуете основателни упреци, които най-вероятно ще прецените като несправедливи и ще помрачат изградената с толкова усилия хармония.


Необвързаните Раци ще са доста разсеяни и съсредоточени предимно към собствените си интереси. До толкова, че дори явните опити за свалка може да им убягнат от вниманието. В края на седмицата ще са по-общителни и може да наваксат пропуснатото.

 

Лъв


Ако ви се върти мисълта, че трябва да промените по някакъв начин ежедневието си, че е крайно време да се отървете от вредните навици, то през тази седмица ще разполагате с достатъчно възможности да го направите. Преценката ви за фактите е обективна и сте в състояние да преодолеете някои заблуди, за които подсъзнателно сте си „затваряли очите“ до момента. Ще си отговорите на въпроси, които от доста време изпълват съзнанието ви: перспективна ли е връзката ми, заслужава ли си да продължавам или отношенията вече са изчерпани? След което ще вземете правилното решение без излишен драматизъм.


Новостите при необвързаните Лъвове ще са свързани битови, практически и интелектуални дейности, а не с промяна на отношенията. На този етап те най-вероятно ще предпочетат самостоятелността пред мисълта да се съобразяват с някого.

 

Дева


Представителите на вашия знак принципно не обичат да разкриват чувствата си, но през тази седмица ще сте още по-сдържани. Усещането, че сте самотни, неразбрани, че не получавате достатъчно тръпка от любовните срещи може да ви завладее изцяло. Енергетиката ви е леко нестабилна и се отразява негативно върху присъщата ви самоувереност. Оставете инициативата в ръцете на гаджето си и се радвайте на малките удоволствия. Разходка с велосипед, музика и сладолед ще възстанови доброто ви настроение и желание да общувате.


Не се насилвайте да започвате връзка, ако в момента нямате приятел/ка. Заниманията в спокойна обстановка са за предпочитане пред силните усещания.

 

Везни


Импулсивни сте и се опитвате да привличате вниманието. Затрудненията ви може да дойдат и от това, че сте прекалено чувствителни както на похвали, така и на забележки и, вместо да се зарадвате или замислите над поведението си, може да се получи „обратен ефект“. Да решите, че ви заблуждават или, че не ви оценяват правилно. Въздържайте се от действия, които биха провокирали чувство на ревност у приятел/ката ви. Ще е несправедливо и ще се отрази разрушително на връзката ви.


Периодът е благоприятен за необвързаните Везни. Почти непрекъснато ще ви обсаждат с предложения за срещи или романтични съобщения. Ще попаднете на подходящия човек, а до колко задържите „попадението“ зависи изцяло от тактиката ви.

 

Скорпион


Поведението на гаджето ще ви изненада приятно. Желанието да сте непрекъснато заедно, да си създадете незабравими романтични преживявания и да експериментирате ще бъде взаимно. Ще ви хрумват оригинални идеи, които ще допълвате и разширявате, а старите спорове ще бъдат забравени. Всяка свободна минута ще е ваша и изпълнена с колоритна прелест.


Емоционален подем очаква и все още свободните Скорпиони. Чувствени са и привлекателни. Предложенията за срещи ще са толкова много, че ще запълнят графика си и за следващата седмица.

 

Стрелец


Периодът на несигурност продължава. Все още сте напрегнати и ще ви е трудно да намирате компромисни решения в спорни ситуации. Ако гаджето все пак много ви липсва и общуването по телефона или в чата не ви е достатъчно, то организирайте някакво развлечение, на което да не сте сами, а в камерна компания. Така ще предотвратите възможността за конфликт, тъй като ще прецените, че е доста нелепо да се карате пред публика.


За нямащите приятел/ка правилната тактика е да не остават насаме с обекта на предпочитанията си. Присъствието на общи познати ще ви дисциплинира и ще ви принуди да овладеете пристъпите на агресия или стремежът да демонстрирате надмощие.

 

Козирог


Представителите на вашия знак са спокойни, благоразумни и не обичат да рискуват. През тази седмица, обаче, поведението ви ще е доста по-различно. Желанието за екстремни преживявания може да ви завладее изцяло и безконтролно. Помислете какво би ви зарадвало и, ако имате приятел/ка, опитайте да обсъдите и реализирате идеята си съвместно. Хрумването да си осигурите емоции чрез изневяра не е за предпочитане.


Ако пък все още не сте попаднали в лапите на любовта и ви се прииска да усетите тръпката от рафтинг, скачане с бънджи, ластик или на батут, то вероятността точно там да бъдете пронизани от коварните стрелички на Амур не е за пренебрегване.

 

Водолей


Импулсивни сте и предстои един не лек период. Изблиците на прекалена откровеност, спонтанните реакции и пренебрегването на чуждото мнение ще станат повод за лични проблеми. Ще се наложи да направите труден избор: дали да се виждате често с гаджето и да изтърпявате водопада от остри критики и недоволство или да се усамотите, докато постигнете синхрон между поведението си и правилата.


Опитайте се да поработите върху духовното си израстване и да се отнасяте по-отговорно към чуждата индивидуалност. Прекратете връзката, ако ви е омръзнала, но не се надявайте да започнете нова само, защото умеете да впечатлявате с прояви на ексцентричност.

 

Риби

 

Ако ви вълнуват някакви неясноти в отношенията, то говорете за тях директно. Недоизказаните мисли и „заравянето на главата в пясъка“ са вредни и може да отлагат раздялата, но не я предотвратяват. Във всяка връзка има противоречия и не е във ваша полза да живеете в измислена идилия. Преодолейте чувството на страх, отървете се от призраците на миналото. Не обсъждайте тайни, които бихте желали да забравите. Радвайте се на любовта си тук и сега.

 

Периодът ще е малко труден за необвързаните. Липсата на инициатива може да ги остави за известно време в изолация, но в момента, в който осъзнаят причината за опасенията си ще се върнат смело в социума.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...