регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 зодии, които са най-големите предатели

Кои знаци не могат без лъжата

Топ 3 зодии, които са най-големите предатели
Снимка: Pexels

Някога „парили“ ли сте се от хора, в които сте били сигурни? Случвало ли ви се е да доверите тайна на някого и след това да откриете, че той е разказал на всички?

 

Ако да, то със сигурност сте се сблъсквали поне с една от тези три зодии, защото това са знаците, които са най-големите предатели и лъжци.


1. Блзинаци


В един момент те могат да обещаят, че ще ви дадат света, а в следващия момент ще ви забият нож в гърба. Чувствата им важат само до момента, в който са с вас, а тръгнат ли си – всичко остава в миналото и бързо се забравя. Те не могат да спазват обещанията си и често правят неща зад гърба на другите хора, включително клюки и лъжи.


2. Везни


Не защото са склонни да лъжат, но Везните ще ви предадат, просто защото често си сменят мнението. Те са склонни да сменят позицията си толкова бързо, че дори да не разберете кога точно. Ако са обещали нещо, вероятно няма да го изпълнят никога. Когато осъзнаете, че са ви прецакали, Везните ще бъдат притеснени и ще изсипят цяла купчина извинения.


3. Риби


Те живеят в илюзиите си и в един момент започват да вярват, че са истина. Ако успеете да ги „събудите“ от мечтата им и да обясните, че са ви излъгали или предали по някакъв начин, те ще се оттеглят от вас и ще се отдръпнат, защото просто не обичат да бъдат виновни. Да се изправят пред истината не им е присъщо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...